Super sæsonstart for Fix - 4-1 over Viktoria

152551Det var første gang i flere år, Fix kunne præsentere førsteholdsfodbold i Pilesvinget.

Det var på mange måder en speciel kamp for Fix, da man torsdag aften tog hul på den nye turnering. Efter nedrykningen hedder det nu Serie 2, men allerede i første opgør viste de rød/hvide, at man går benhårdt efter at rykke op igen hurtigst muligt. Gæsterne fra Viktoria blev slået 4-1 efter 0-0 ved pausen.

Mest specielt var, at kampen blev spillet på klubbens eget anlæg i Pilesvinget. Det gav en god stemning og samlede – trods en kraftig regnbyge – pænt med tilskuere. Vi skal flere år tilbage siden sidste førsteholdskamp på netop den bane. Og at det så gik godt, er jo ekstra positivt. Et bedre oplæg til indvielsen af Fix’ nye klubhus fredag eftermiddag, kunne man ikke få.

Trænerteamet Casper Christensen, (cheftræner) og Nikolaj Kjær (assistenttræner) var da også godt tilfreds med premieren. – Vi har lagt en ny pres stil, hvor spillerne står højt på banen, og det generede tydeligvis modstanderne, sagde de begge efter kampen. – Det kræver, at man er i god form, men vi har trænet meget på det her, og de seneste par træningskampe op til starten viste gode takter.

Trods klar dominans i første halvdel af kampen, stod det 0-0 ved pausen. Men i de sidste 45 minutter gik der hul på bylden, da Nick Lezkowich scorede efter glimrende forarbejde af tilbagevendte Eik Thomsen. Kort efter øgede Morten Lauritzen til 2-0 på et hovedstød.

Selvom både Eik Thomsen og Claus Rievers begge fik gule kort, var Viktoria ikke den store opgave for hjemmeholdets forsvar, hvor både unge Jacob Sjørup, (kåret som dagens spiller), og rutinerede Morten “Ramos” begge spillede en fin kamp. De to yderligere Fix-mål blev sat ind af Nick Lezkowich (hans anden scoring) og Mikkel Gammeljord. Viktorias enlige mål var efter en dødboldssituation.

Det skal også lige tilføjes, at Fix gav debut til en kendt målmand i lokalområdet, Johannes Zwicky, som kommer fra reservebænken i Brønshøj.

Så alt i alt en lovende start for Casper Christensen og hans spillere.

Mod Amalie lørdag

Allerede lørdag skal Fix igen i kamp. Det sker på Kløvermarken, hvor Amalie BK venter. Kampen spilles kl. 13.30.