Suveræne Husum gjorde det utrolige - vandt 11. sejr i træk ..

FODBOLD: Der var fest og stemning i Husumparken lørdag eftermiddag, da ubesejrede Husum havde besøg af et andet af topholdene i Serie 1 – Dragør. Kampen var imødeset med ekstra spænding, for ville de blå/hvide være i stand til at vinde den 11. sejr i ligeså mange kampe ? Lad os slå det spørgsmål fast med det samme – det var de. Endda eftertrykkeligt ! Husum vandt topopgøret med hele 5-1 efter 1-1 ved pausen.

Husums 1. hold

The untouchable Husum super boys …

Omkring godt 300 tilskuere havde fundet vej til Husumparken i det grå og triste vejr, og de fik, hvad de kom efter. Intens fight, drama og masser af mål. Heldigvis de fleste til hjemmeholdet, selvom Dragør faktisk scorede kampens første mål og bragte sig på 1-0. Husum ville imidlertid også være med, og Daniel Bardrum udlignede før halvlegen var omme på straffe til 1-1, for øvrigt begået mod Mikkel Howalt. Gæsterne følte sig i de første 45 minutter snydt for et straffespark, ligesom de fik et mål annulleret, så der var rigeligt gang i den.

Efter pausen fortsatte det nogenlunde i samme spor indtil det 20. minut, så eksploderede hjemmeholdet for alvor. Kort sagt blev sidste del af halvlegen én stor magtdemonstration af Husum. Det blev 2-1 ved Lasse Syndergaard, 3-1 og 4-1 ved Mathias Frydensberg, før Mikkel Howalt slog sejren fast til 5-1 på en friløber til sidst. Prikken over i’et var, at alle mål var glimrende. Dragør fik virkelig kam til deres hår. Og langs sidelinjerne kunne hjemmeholdets tilskuere juble over den flotte slutspurt, som nærmest var i opvisningsstil.

Dermed har Husum 33 point for 11 kampe, hvilket er seks mere end Dragør, som endda stadig har en kamp mere spillet end de blå/hvide. Den utroligt effektive og overbevisende march mod Københavnsserien er i fuld gang. Husum er ubetinget årets hold i københavnsk fodbold under divisionerne. Fantastisk.

Næste opgave er på næste lørdag den 1. november – igen i Husumparken – denne gang mod FC Udfordringen, som før har skabt problemer for Husum. Udeholdet kommer med en placering lige under midten i Serie 1. Der fløjtes op kl. 13.00.

Og så spørger vi igen – kan Husum blive ved med at sejre og slå rekorder ? Svaret har vi næste lørdag omkring kl. 15.