Suzuki Bellahøj indbyder til sit traditionsrige nytårsshow

Nytår 2016

Suzuki Bellahøj indbyder til sit traditionsrige nytårsshow i weekenden den 9. – 10. januar. Under temaet nytårsslankekur er der både et par gode nyheder i modelprogrammet og en ny og interessant finansieringsmulighed.

Mange starter det nye år med gode nytårsfortsætter om mere motion og et mindre indtag af de kalorieholdige varer. Og nogle går linjen ud og går på en decideret slankekur. Hos Suzuki er man også gået i skarp træning for at bygge videre på et succesfuldt 2015, hvor mere end 8.000 nye Suzukier fandt et nyt hjem i Danmark. 2016 starter derfor med en Suzuki Nytårsslankekur, hvor der er fokus på en række nye modelvarianter, et par gode tilbud og en ny finansieringsløsning, der inkluderer en udvidet garantiperiode på op til 7 år.

Vitara med turbo-kræfter
Nytårsshowet byder på Danmarkspremiere for den nye Vitara med Boosterjet motor med turbo og direkte indsprøjtning. Her er tale om en toptrimmet Vitara, der med sin 140 hk stærke og veloplagte motor har et drejningsmoment på 220 Nm. Tophastigheden er på 200 km/t, og 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Og selvom motoren er højtydende, er indtaget af benzin light. Den har nemlig en benzinøkonomi på hele 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm).
Vitara med den nye Boosterjet motor introduceres i et nyt udstyrsniveau ”S” og bliver den nye topmodel i det meget populære Vitara program. Her er udstyr som fx radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation, klimaanlæg samt LED nærlys. Og dertil særligt S-udstyr, som bl.a. omfatter en ny kølergrill, satinfarvede sidespejle, sortlakerede alu-fælge, læderbetrukne sæder med røde syninger og ruskindsstof på siddefladerne, sportslæderrat og pedaler i lækkert aluminium.

Swift Fit med masser af udstyr
Super-miniernes køreglade islæt, Suzuki Swift, starter 2016 med en Fit kampagnemodel, der nærmest er pumpet med udstyr.  Swift Fit har 5 døre, flotte 16” alu-fælge, aircondition, fartpilot, LED kørelys, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, cd-radio og meget mere. Under motorhjelmen ligger Suzukis 1,2 Dualjet motor, der med dobbelt indsprøjtning og høj kompression forener høj ydelse med lavt forbrug. Den yder derfor 90 hk og har alligevel et forbrug på hele 23,3 km/l ved blandet kørsel.

S-Cross er gjort lettere
Familie-crossoveren Suzuki S-Cross stiller til nytårsslankekur i en særlig udgave, hvor der kan spares mange kroner. Her får man en stor og rummelig familiebil med gode afgangsforhold, høj siddeposition og en 1.6 benzinmotor med 120 hk. Nytårstilbuddet omhandler en Comfort Edition model med metallak, der sælges med en vinter udstyrspakke, som indeholder et ekstra sæt alu-fælge med vinterdæk og dæktrykssensorer, solcelle- drevet P-skive, gummimåtter, bagagerumsbakke med mere.

Celerio løfter 400 kilo
Den store og praktiske mikrobil Celerio er en af vægtklassens toptrænede modeller. Den har både 5 døre, aircondition, cd-radio og Bluetooh samt fjernbetjent centrallås til en let fordøjelig pris. Og som en af de eneste i klassen må Celerio trække en trailer. Den kan endda leveres med anhængertræk og en 2 meter trailer. Det har været med til at gøre Celerio modellen populær over hele landet i 2015.

Med en ny finansieringsløsning holder kuren længere
I samarbejde med Suzukis finansieringspartner eBILFINANS, der er et selskab i Nordea Finans, introducerer Suzuki nu et helt nyt finansieringsprodukt: 7-ÅRS GARANTIEN. Det betyder, at når man fremover får finansieret sin nye eller brugte bil hos Suzuki forhandleren, får bilkøberen ekstra tryghed de næste mange år. Når fabriksgarantien efter 3 år udløber, er bilen nemlig dækket af en garantiforsikring, der gælder indtil bilen fylder 7 år eller runder 150.000 km. Dækningen følger bilen ved et videresalg, og det eneste krav for opretholdelse er, at bilen serviceres efter fabrikkens forskrifter.
Suzuki forhandlerne er klar til at byde 2016 velkommen med de nye modeller og den nye finansieringsløsning inkl. garantiforsikring i weekenden den 9. – 10. januar, hvor der også er en lille, men god nytårsgave til de første besøgende hver dag.