T-Fitness og 2700-netavisen går sammen om kvartal(sports)pris til det lokale idrætsliv

IMG_1667

Thomas Hannibal glæder sig over at være kommet til Brønshøj, og at han kan være med til at støtte det lokale idrætsliv.

Det lokale idrætsliv i Brønshøj kan nu glæde sig over, at 2700-netavisen indfører kvartalsprisen, som er en pris, der vil blive uddelt efter hvert kvartal til en eller flere sportsudøvere, som har præsteret et godt resultat. Prisen uddeles i tæt samarbejde med T-Fitness på Husum Torv, (hjørnet af Frederikssundsvej-Storegårdsvej).

Aftalen kom på plads i sidste uge og betyder, at der hver gang, man skal uddele en pris, så foregår det i de store flotte T-Fitness lokaler på Husum Torv. Det vil ske ved en lille reception, hvor prisvinderen vil blive belønnet med blandt andet diplom og en lille check. En kvartalsprisvinder er automatisk nomineret til 2700-Sportsprisen, som netavisen påbegynder læserafstemningen af medio december. 

På den måde sørger man for, at alle sportspræstationer gennem hele året kommer i betragtning til den store pris.

– Det krævede ikke den store betænkningstid, da vi blev spurgt, om vi ville være med, siger chefen for T-Fitness i Brønshøj, Thomas Hannibal. – Ideen med en kvartalspris synes vi er god, netop fordi man så har fokus på et helt sportsår og ikke kun en begrænset periode. Og så tiltaler det os meget, at det udelukkende er netavisens læsere, som bestemmer resultatet. 

Såfremt der skulle være et kvartal, hvor ingen har ydet noget specielt på sportsfronten, så kan prisen sagtens gå videre. Der vil under alle omstændigheder blive uddelt fire i løbet af året uanset hvad.