Tæt på at forudsigelsen holdt - men Husum sluttede med 1-1

FODBOLD: Indtil bare et par minutter før tid stod Husum som vinder af fredagens kamp i Fælledparken mod Heimdal. Christian Cordius havde bragt Husum foran i 2. halvleg, og alt tydede på en fortjent sejr i årets sidste kamp, og at netavisens forudsigelse holdt stik. Men bare et par minutter før tid blev et øjebliks uopmærksomhed straffet, da en Heimdal spiller tog hele turen fra midten og endte med at lette bolden over gæsternes målmand til 1-1. Hamrende ærgerligt – for Husum kunne have lukket kampen lang tid forinden.

Husums 1. hold

Husum Boldklubs succeshold stod for den bedste halvsæson i klubbens historie

Med det sædvanlige hjemmebragte publikum, romerlys og friske supportere omkring banen, var stemningen ellers i orden. En busfuld fodboldglade tilhængere fra Husum havde taget vejen til Østerbro, og det kunne høres. Ligesom de blå/hvides spillere har supporterne i efteråret formået at placere sig i toppen i den københavnske Serie 1 ved en ukuelig opbakning til deres helte.

Dermed sluttede foråret for Husum Boldklub, og det blev med 34 point af 39 mulige og en flot førsteplads. Desværre holdt netavisens tip om sejr i den sidste kamp som nævnt ikke, men det var meget tæt på. Under alle omstændigheder en fin afslutning på den bedste halvsæson i klubbens historie. Nu glæder vi os til færdiggørelsen af den helt store triumf til foråret.

Og en ekstra cadeau til træner Martin Krøger, som før sæsonen var ydmyg overfor de opgaver der ventede. Vi letter på hatten for en fremragende præstation af både Krøger og hans tropper.