Test og vind en Suzuki S-Cross

Kig ind til Suzuki forhandlerene, testkør den nye Suzuki S-Cross og få samtidig mulighed for at vinde den.

auvaiidm4apfqsnoi12h

Den nye Suzuki S-Cross blev introduceret for 5 måneder siden, og med et salg på mere end 700 biler har den fået en flot modtagelse af kunderne. S-Cross tilhører den populære crossover biltype, og den er nærmest ideel til familien og de udfordringer, hverdagen og weekenden byder på. Nu inviterer Suzuki forhandlerne alle til ved selvsyn at opleve bilen på nærmeste hold og samtidig få chancen for at vinde den. Fra medio marts og ind i april måned kører Suzuki nemlig en S-Cross PrøveTour konkurrence, hvor hovedgevinsten er en fabriksny S-Cross til en værdi af kr. 220.000. 

En Suzuki S-Cross kan opfylde de fleste familiers behov for en både alsidig, sikker, komfortabel og økonomisk bil. Med sin gode frihøjde kommer den frem, hvor mange almindelige biler ellers må give op. Og den høje siddeposition giver både en god kørestilling og et godt overblik over trafikken. I kabinen er der god plads til 5 personer, og bagagerummet er et af klassens største med en volumen på 430 liter. S-Cross er derfor også godt rustet til at klare familiens ferietur, weekendindkøbet, turen til genbrugspladsen med affald og de forskellige fritidsinteresser. Og hvis de også omfatter kørsel med fx en campingvogn eller hestetrailer, kan S-Cross klare op til 1.500 kg på krogen.

5 stjerner og udstyr for alle pengene
Da uafhængige EuroNCAP havde bilen gennem sin omfattende sikkerhedstest, kom den ud med de maksimale 5 stjerner. S-Cross fås med to kraftige motorer, der begge yder 120 hk. En benzinmodel, der har en flot brændstoføkonomi på 18,5 km/l (EU-norm ved blandet kørsel), og som derfor tilgodeses af en halvårlig ejerafgift på kun kr. 560 og en momentstærk dieselmodel, der kører hele 23,8 km/l. Prismæssigt starter S-Cross ved 219.990 kroner, og her får man et ret så omfattende udstyrsniveau, der f.eks. indbefatter 7 airbags, fartpilot, el-spejle med varme, fjernbetjent centrallås, el-ruder for og bag, sædevarme samt ratbetjent cd-radio. Ved at gå et trin op i programmet, får man også udstyr som to-zoners klimaanlæg, alufælge, nøglefri adgang med trykknap-start samt tagræling i sølvlook. Og i luksusversionerne finder man fx en verdensnyhed i form af et stort el-betjent panorama-soltag i GLS modellen, mens GLX modellen byder på xenon-forlygter med indbygget LED, automatisk lys-, visker- og nedblændingsfunktion samt parkeringssensor for og bag. Den lokale Suzuki forhandler står klar med testbiler, så de interesserede familier kan opleve, hvor godt en S-Cross kan klare de udfordringer, den stilles over for. Og når testturen er gennemført, skal der kun udfyldes et lille skema, for at man derefter deltager i konkurrencen om at vinde en S-Cross kvit og frit.

Nærmeste Suzuki forhandler her i området er Suzuki Bellahøj ..