Thomas Ibsen: Vi mister jo næsten et helt hold hvert år, men det må vi leve med. Sådan er betingelserne hos os !

Fodbold            Fodbold

Barske kendsgerninger fra Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen. Men tro ikke han graver sig ned af den grund. – Når turneringen starter lørdag den 6. august, så har vi et hold klar, som nok skal klare sig, fastslår manden, der sidder på den sværeste og mest ansvarsfulde post i BB.

– Altså selvfølgelig kan vi stille med et kompetent hold til efterårets kampe om at komme i oprykningsspillet, men det er for tidligt direkte at gå efter nogen bestemt målsætning. Der kan jo nå at ske meget endnu. Flere kan gå og nye kan komme, siger Ibsen i en snak med 2700-netavisen. 

                                    tj2

                      Sportschef Ibsen – vi knokler dag og nat for at få et godt hold stablet på benene

– Vi har jo igen mistet næsten et helt hold, men det er der jo ikke noget nyt i. Kigger vi i de forskellige klubber herhjemme, så er der tidligere Brønshøj-spillere i mange af dem. Faktisk kunne vi uden problemer stille næsten to hold med spillere, som har søgt nye græsgange efter en sæson de seneste 8-9 år. På en måde kan vi dog også være stolte, for det er spillere, vi har udviklet eller genudviklet. Men har man ambitioner – og hvem af os har ikke det – så er det da irriterende at skulle starte på en frisk hvert år.

De spillere som forlader os, og som søger større udfordringer i for eksempel 1. division eller Superligaen, har jeg forståelse for. Mens dem der bare ryger over i en anden klub på samme niveau som os, blot vil score nogle få kroner mere. Det har jeg lidt svært ved at kapere. Men sådan er det i dag – klubfølelsen er skubbet i baggrunden af ofte alt for små penge.

Til gengæld har vi så noget i Brønshøj, som ikke kan købes for penge. Det er vore fantastiske og trofaste supportere. Skulle man dykke lidt og måske et øjeblik tabe modet en lille smule, så skal man bare tænke på dem og deres ukuelige loyalitet. Det giver én kampgejsten igen med det samme ! De er uundværlige ganske enkelt.

Og hvor svært det så bliver denne gang ? Tja i hvert fald lige så svært som sidste sæson, ja måske oven i købet sværere. Vi havde flere spillere før end nu, og det svækker vores ballast. Tilmed er der endnu færre midler økonomisk, så jo – der er noget at tage fat på. Men hver træningsaften i denne tid er spændende. For hvor mange nye ansigter dukker op for at snuse lidt til forholdene ? Mange spørger mig, om vi kan hive et par kaniner op af hatten her til sidst. Det vil tiden vise – alt kan ske. Men tvivl ikke på, at der arbejdes døgnet rundt på at få et godt hold stablet på benene til premieren mod B.93, slutter Thomas Ibsen.

Status i skrivende time er, at Patrick Naundrup, Jonas Skovengaard, Jeffrey Ofori og Jamil Fearrington har forlænget, Sian Hansen, Oskar Tranberg og Christoffer Boateng er nye, mens Kasper Vilfort, Oliver Fredsted, Sebastian Lassen, Jabar Sharza, Andreas Granskov og Malte Kiilerich er ude. Som sagt kan der ske noget hver dag op til premieren. Men se for øvrigt den statistik, Brønshøjs Jesper Ran Petersen har lavet nederst, og som viser, hvordan trafikken har været de seneste år i BB.

Det bliver forøvrigt muligt at se det måske kommende Brønshøj mandskab i næste uge, hvor der afholdes en lille turnering mellem Hvidovre – Frem – Vanløse og BB. Kig på skemaet og mød op til nogle meget interessante kampe. Der er fri adgang.

Tirsdag 19. juli

kl. 17.30

Hvidovre – Frem

Tingbjerg Ground

Tirsdag 19. juli

kl. 19.30

Brønshøj – Vanløse

Tingbjerg Ground

Lørdag 23. juli

kl. 13.00

Taber Hvidovre/Frem – taber Brønshøj/Vanløse

Tingbjerg Ground

Lørdag 23. juli

kl. 15.00

Vinder Hvidovre/Frem – vinder Brønshøj/Vanløse

Tingbjerg Ground

 

Lidt statistik omkring af- og tilgange for BB’s vedkommende.

Jesper Ran Petersen, Brønshøj Boldklub, har venligst udarbejdet nedenstående statistik, som viser, hvordan det ser ud nu – og hvordan trafikken har set ud de seneste år i BB.

Tilgang i skrivende stund:
Oskar Tranberg fra AB
Sian Hansen fra AB
Christoffer Boateng fra FC Helsingør
Og så er der en del spillere på prøve, som Ibsen og Jesper lige er ved at se an.

Og så har følgende fundet nye klubber:
Kasper Vilfort til Hvidovre
Malte Kiilerich Hansen til Hvidovre
Andreas Granskov til Fremad Amager
Sebastian Lassen til AB
Jabar Sharza til AB

Det er, som vi alle ved ikke unormalt, at der er gang i svingdøren i BB, men Jesper har lavet lidt statistik på det, med forbehold for at der skulle mangle en enkelt, og at hele truppen er talt med, så der er ikke taget forbehold for, om det er stamspillere fra startopstillingen eller reservespillere.
Men det er alligevel nogle interessante tal, for vi kom op på hele 22 afgange, altså to 11-mandshold i sæsonen 2013-14 og her tæller både sommer og vintertransfervindue med. Mens højdespringen på tilgange indtil nu har været sæsonen 14-15, hvor der kom 24 nye spillere i 1.holdstruppen i løbet af sæsonen.

Kig blot på tallene her:

2016-17 tilgange 3 og afgange 5 indtil videre og i 1. halvsæson
2015-16 tilgange 12 og afgange 16
2014-15 tilgange 24 og afgange 21
2013-14 tilgange 18 og afgange 22
2012-13 tilgange 15 og afgange 20
2011-12 tilgange 15 og afgange 17

Vi siger tak til Jesper for den meget interessante statistik.