Til ekstraordinær audiens hos rektor på HF-C Efterslægten

efterstu

Dorthe Skovlund, Leeann Sharat, Cecilie Gram og Sandra Hjartved fra 1.H på HF-Centret Efterslægten kom på ekstraordinær audiens hos rektor Anne Frausing, da de tirsdag scorede tre 10-taller og et 12-tal i deres sidste eksamen i Kultur- og samfundsfag.

Det var fire glade HF-studenter, som blev inviteret ind på rektors kontor til et ekstra håndtryk og tillykke. – – Godt nok er det jo først på lørdag, at 2. H og de 7 andre toårige HF-klasser skal til translokation, fortæller rektor, – men jeg syntes, det kunne være fint, at jeg lige fik øvet mig på det dér med håndtrykkene allerede i dag.

Og det bliver til mange håndtryk for Anne Frausing de kommende dage. Torsdag holder Efterslægten translokation for over 100 kursister, som er blevet færdige med en hel HF-eksamen som enkeltfagskursister. Lørdag er det de mere end 150 studenter, som har taget deres HF på to år, der skal have overrakt deres eksamensbeviser af rektor.

– Vores to translokationsfester er altid store festdage, slutter Anne Frausing, – og som rektor er jeg mindst lige så glad som studenterne, når vi fejrer deres personlige sejre.