Tingbjerg fik i sidste uge igen et Spar supermarked efter 35 års pause

IMG_1648

– Ja sådan ser det ud nu, men der er faktisk ikke mange, der tænker over navne ændringen, siger Bent Kristensen.

Købmand Bent Kristensen på Ruten i Tingbjerg har fået ny butikfacade, efter at man er gået fra Eurospar til Spar ! Det skete i sidste uge, og naturligvis måtte 2700netavisen over og forevige den populære købmand med den nye baggrund. – Det er ikke fordi forskellen er så stor, så kunderne ligefrem studser over det, siger Bent Kristensen med et stort smil. – Faktisk er der mange, der knapt nok har opdaget navne ændringen. Men det er også mere internt, forskellen er. Vi har nu mulighed for at skaffe flere tilbudsvarer og er mere fri til at hente partivarer, hvilket vil være en klar fordel for kunderne. Men bortset fra det, så er vi stort set, som vi altid har været, slutter købmanden.

IMG_1652

Udvalget af forskellige varer bliver bestemt ikke mindre, efter at vi som butik har fået mere frihed til at købe ind, fastslår Bent Kristensen.

Rent historisk kan vi fortælle til de, der eventuelt skulle have glemt det, eller ikke har vidst det,  at Tingbjerg faktisk har haft et Spar supermarked. Det var i 70’erne med købmand Leif Flindt som indehaver. Senere blev det til Rutens Supermarked, før Bent Kristensen overtog hele herligheden.