Comedy arrangement i Pilegården på mandag

                                                   simon talbot

Nu kan man opleve Simon Talbot i Pilegården sammen med Anders Fjeldsted, eller begive sig ud i sprødt improviseret comedyshow med multiperformeren Martin Zarp.

”Er du blevet fin på den?” Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg i den jyske by Granslev tog Simon i at læse i en bog. Og dét fik straks Talbot til at vende blikket indad. Splittelsen blev grundstenen til one man-showet ”Mr. Copenhagen”, som han har turneret heftigt med i år.

I bagagen har Talbot nu hele tre soloshows, som alle har spillet for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til hans optræden i Pilegården, hvor man kan opleve den fremadstormende komiker i mere intime rammer uden anelse om, hvad han disker op med i Pilegården mandag den 3. oktober kl. 20.

Anders Fjelsted

Simon Talbot deler denne aften scenen med komikeren Anders Fjeldsted. Anders er den type, som alle kan lide. Måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv. En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes. Hans seneste one-man show, “Lige ved og voksen”, handlede om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have. Billetter koster 90 kr. og 65 kr. for studerende. Køber man i døren er prisen 120 kr.