To sejre til Brønshøj over lavere rangerede hold

De to seneste træningskampe har været uden Brønshøj-mål, men det blev der lavet om på lørdag, da det endte med to sejre over Prespa fra Københavnsserien og KFUM Roskilde fra Danmarksserien på hhv. 3-1 og 3-2.

Tekst: Christian Haslund Foto: Thomas Løser og Christian Haslund

Brønshøj – FK Prespa 3-1 (2-0)

Brønshøj startede som lyn og torden, og allerede inden der var spillet tre minutter, havde hvepsene haft gode muligheder for at bringe sig foran. Men flotte redninger af Prespa-målmanden gjorde, at det stadig stod 0-0.

BB fortsatte med at skabe chancer, men først efter 23 minutter kom der hul på bylden. Her blev bolden spillet ud til hvepsenes højre back, som slog bolden ind i feltet, hvor den endte hos Reda Mohamed, der sikkert sendte bolden over i det lange hjørne. 1-0 til Brønshøj.

Prespa spillerne kæmpede bravt kampen igennem

Prespa var ikke meget med i kampens første 25 minutter, men kom efterhånden bedre med og begyndte at producerer chancer.

I en periode på 7 minutter var gæsterne tæt på at score tre gange. Først måtte Brønshøj redde et forsøg på stregen, så måtte målmand Kasper Tvede ud i fuld længde og endelig måtte stolpen agere redningsmand for hvepsene.

Prespa var inde i en god periode lige inden pausen, men alligevel lykkedes det Brønshøj at bringe sig foran 2-0. Igen kom et indlæg ind i feltet, som endte bolden hos Reda, der dermed kunne score sit andet mål i kampen, og Brønshøj kunne gå til pausen med en to-målsføring.

Efter pausen fortsatte Prespa, hvor de slap, og 7 minutter inde i 2. halvleg tog Musa Ajanne en flot solotur ned langs venstre side, inden han fik prikket bolden forbi Tvede til stillingen 1-2.

Kort efter var gæsterne tæt på at få udlignet, men nok engang kom stolpen i vejen, og Brønshøj slap med skrækken.

Brønshøj producerede ikke meget i 2. halvleg, men godt ti minutter før tid blev kampen lukket, da Daniel Anusic fra venstre side sendte bolden ind til Shabben, der gjorde det til slutstillingen 3-1.

Mål: 1-0: Reda Mohamed (23) 2-0: Reda Mohamed (45) 2-1: Musa Ajanne (52) 3-1: Shabban (81)

Dommer: Darko Haramija

Brønshøj – KFUM Roskilde 3-2 (2-0)

Denne kamp var bare fire minutter gammel, da Patrick Naundrup modtog bolden og satte i sprint ned mod højre hjørneflag. Herfra sendte han bolden ind i feltet, hvor Younes Nielsen dukkede op og sendte bolden i nettet til stillingen 1-0.

Brønshøj var spildominerende og flyttede bolden hurtigt mellem kæderne. Efter 22 minutter var det også tæt på at blive til 2-0, men Younes måtte se sit forsøg blive reddet på stregen. Dette skulle ikke blive eneste gang, at bolden blev reddet på stregen i kampen.

KFUM Roskilde gav ikke op på noget tidspunkt, selvom BB førte 2-0

Med godt 7 minutter tilbage af 1. halvleg må KFUM Roskildes målmand have følt sig som en skydeskive, da kuglen fløj om ørerne på ham fra alle vinkler. Først headede Younes på overlæggeren, så blev Oliver Miltofts forsøg reddet på stregen, dernæst kom målmanden i vejen for Oscar Buchs afslutning og til sidst blev Morten Levinsens skud blokeret.

Hurtigt gik det den anden vej, da gæsterne lige pludselig havde en friløber, men her var sigtekornet ikke blevet indstillet, og bolden endte ved siden af Gårdsvolls mål.

Det var det til gengæld hos Naundrup, da han gjorde det til 2-0 – denne gang med Younes i oplæggerens rolle. Bolden blev spillet i dybden, og en kølig Naundrup prikkede bolden forbi keeperen og ind i kassen.

Efter pausen var der lidt længere mellem chancerne, men nogle blev det da til. Godt ti minutter inden i 2. halvleg fik Younes en god mulighed, men han ramte ikke bolden ordentligt med hovedet, og det endte med et målspark.

Da der var spillet en time fik gæsterne reduceret. En tværpasning fik lov til gå hele vejen til højre side, hvor Rasmus Lundberg dukkede op og sendte bolden over i det lange hjørne til stillingen 1-2.

Det skulle også lykkedes for gæsterne at få udlignet. Med ca. 17 minutter tilbage af kampen blev et indlæg slået ind i feltet. Her dukkede Aske Andersen op og headede på mål. Gårdsvoll blev fanget på mellemhånd, og bolden strøg i en blod bue ind i kassen. 2-2 var stillingen nu.

Men ti minutter før tid kom Brønshøj foran igen. Christoffer Boateng spillede bolden lige i fødderne på Naundrup, der tog et træk, inden han bankede bolden i mål. 3-2 til hvepsene.

Kort før tid fik Younes en stor mulighed for at lukke kampen definitivt, da han var alene med KFUM Roskildes målmand, men den hårde afslutning sad lige på keeperen. Kort efter fløjtede dommeren kampen af.

Mål: 1-0: Younes Nielsen (4) 2-0: Patrick Naundrup (40) 2-1: Rasmus Lundberg (60) 2-2: Aske Andersen (73) 3-2: Patrick Naundrup (80)

Dommer: Yasin Seker

Så to gode sejre her tre uger før det for alvor går løs. Næste weekend gælder det en ny træningskamp, når turen går til Hvidovre den 4. marts kl. 11. Kampen bliver spillet på kunstbanerne ude ved Avedøre Stadion.