Tre er nomineret til 2700-Sportsprisen 2016 - afstemningen går i gang torsdag

Vi nærmer os uddelingen af 2700-Sportsprisen 2016, og vi kan i dag præsentere de tre nominerede kandidater, man kan stemme på fra torsdag den 15. december og helt til nytårsaften kl. 23.59. Proceduren er helt den samme som de foregående år. Man kan gå ind og “like” kandidaterne en enkelt gang, og det tæller som en stemme. Gør man det flere gange på samme kandidat, kasseres stemmen automatisk.

Man er også velkommen til at sende sin stemme til fa@2700-netavisen.dk og måske give en kommentar, hvorfor man lige giver sin stemme til den og den. Resultatet af afstemningen vil foreligge efter nytår, og selve fejringen af vinderen vil ske ved en reception, hvor de involverede naturligvis vil blive inviteret.

Men lad os tage de tre nominerede:

14409494_1110050552376242_1099012229758606996_o

Brønshøj Boldklubs divisionshold:

Betingelserne taget i betragtning var det en fantastisk præstation endnu engang at kvalificere sig til oprykningsspillet i foråret. Som det plejer for BB’s vedkommende, var divisionsholdet igen blevet rippet for spillere, men det lykkedes alligevel at få samlet et mandskab, som har gjort det fortræffeligt. Det i sig selv – og i en svær række – en præstation, som gør de sort/gule til den ene af de tre kandidater til sportsprisen.

fi3

Boldklubben Fix’s damehold:

Med en god og stabil indsats gennem hele efteråret, spillede damerne fra Boldklubben Fix sig op i Københavnsserien for første gang i flere år. Allerede et par kampe før turneringen sluttede, kunne man begynde at løfte armene i jubel og glæde. Så når forårssæsonen starter, venter en ny og spændende udfordring for de dygtige damer, som dermed er rykket en række tættere på den bedste liga.

sta1

IF Stadions divisionshold:

Vore lokale håndboldherrer fra IF Stadion har fået en utrolig start på denne sæson. Alene i 2. division er det blevet til 11 sejre i ligeså mange kampe, og i pokalturneringen er det også gået strygende. Sammen med FIF indtager Stadion førstepladsen i rækken, og de to mandskaber krydser klinger den 17. december i Bellahøjhallen ! For den suveræne start er Stadion nomineret til 2700-Sportsprisen.

Men som nævnt, går afstemningen først i gang torsdag den 15. december, så nærmere om det til den tid. Nu har vi i hvert fald afsløret de nominerede til 2700-Sportsprisen 2016 !