TV-Bella overlevede stor hurdle og kører videre

 

TV-Bella fortsætter

Louis Clement bag kameraet – der vil han være i mindst fem år mere efter den glædelige forlængelse af sendetilladelsen.

Lang tid i spænding og uvished er afløst af stor glæde og tilfredshed hos vor lokale TV-station TV-Bella. Taget i betragtning at langt over 200 sendetilladelser skulle skæres ned til blot 38 – og man så slap gennem det berømte nåleøje må siges at være en cadeau til TV-Bella.

Dermed kan man fastslå, at TV-Bella dermed er rykket op blandt de allerbedste lokale TV-stationer i Danmark. Det blev en kendsgerning forleden dag, da Kulturstyrelsen efter måneders overvejelser offentliggjorde navnene på de kun 38 stationer, som i fremtiden kan få lov til at sende lokal-tv i Danmark.

I mange år har mere end 200 foreninger sendt lokal-tv i Danmark, men kvaliteten har været meget svingende, og derfor har politikerne ønsket, at kun de stationer som kunne præstere lokal-tv på et højt teknisk og indholdsmæssigt niveau, skulle have en ny sendetilladelse.
Det betyder, at TV-Bella fortsætter med at producere og sende lokal-tv i mindst fem år mere. TV-Bella har eksisteret siden august 2006 med Brønshøj-Husum og Vanløse som primære dækningsområder, men med den nye sendetilladelse kommer Herlev, Rødovre og Valby også ind under vingerne.
Den første udsendelse i det nye system er endnu ikke fastsat, fordi der først skal aftales sendetider med de andre lokal-tv stationer, men det ventes at blive i den første uge af april.

Brønshøj netavis – 2700-netavisen gratulerer vore kolleger med den dejlige nyhed.