Uha Husum - trods Paulo comeback - bliver det svært at overleve i Københavnsserien !

FODBOLD: Det er ikke med vores gode vilje, at vi må skrive dette, men efter fredag aftens kamp i Husumparken mod Tårnby FF, ser det unægtelig meget svært ud for Husums blå/hvide drenge. Til trods for to hjemmekampe i starten af dette skæbne forår, så har træner Martin Krøgers tropper tabt dem begge med en samlet målscore på 2-9, og det ser nærmest uoverskueligt ud nu. Ganske vist har det været tophold i begge kampe, men der har ikke været noget at gøre i nogen af dem. Det bliver en hård nød at knække, hvis det skal lykkes – og der skal mange sejre til nu. Intet mindre ! Husum ligger isoleret i bunden af rækken, og hvor er det egentlig synd, for med den supporteropbakning holdet har, så fortjener mandskabet at blive. Overalt hvor Husum spiller – hjemme eller ude – så sætter supporterne stemning og kulør på tilværelsen.

Det kører ikke for de blå/hvide drenge

Kampen mod Tårnby FF sluttede 0-3, og allerede i kampens start stod det klart, at det ville blive en vanskelig opgave. Allerede efter godt 20 minutter stod det 0-2, og så var det op ad bakke for hjemmeholdet. Den stilling hold til pausen, og selvom det blev bedre i anden halvleg, fik Tårnby i sidste minut cementeret sejren til slutresultatet 0-3 ! Husum kunne ellers byde på et overraskende comeback fra Paulo Hansen, men han nåede blot at få en advarsel i de sidste minutter.

Synd for en ellers skøn aften i Husumparken, hvor der endnu engang var mødt pænt med tilskuere op for at støtte hjemmeholdet. Skulle man rangere efter supportere, så ville Husum føre rækken helt suverænt.

Næste opgave bliver på udebane mod Frem søndag den 9. april kl. 13.30. Også her venter en svær kamp, eftersom Frem vandt efterårets opgør i Husumparken med 4-0.