Underholdende naboopgør, da Brønshøjs og Husums andethold mødtes

Målfest og herrefight i lokalderby

Et godt stykke over 100 mennesker havde valgt at droppe pokalkampen mellem FC København og Brøndby og i stedet for taget turen ud til Tingbjerg, da Brønshøjs og Husums 2. hold sparkede foråret i gang med et vaskeægte lokalopgør i går aftes. Og de fremmødte tilskuere blev vidner til hele syv mål, masser af fight og et utal af hårde dueller i en kamp, hvor dommeren tillod meget, og som Brønshøj vandt 4-3 efter en 3-2 føring ved pausen.

Tekst: Christian Haslund   Foto: Thomas Løser

Husum åbnede målfesten, da de efter otte minutter bragte sig foran 1-0. Her befandt gæsternes Mikkel Holtsø sig alene med Brønshøjs målmand, Johan Gårdsvoll, og den store angriber svigtede ikke, da han køligt sendte bolden i netmaskerne.

Pausesnak

BB’s træner Kenneth Jørgensen giver dessiner i pausen til sine spillere.

Brønshøj svarede dog hurtigt igen, da de bare to minutter senere fik udlignet, i en situationen, hvor Husum ikke fik bolden clearet ordentligt, og fra kanten af feltet kunne Mohsen Charrat svinge venstrebenet og sende bolden ind forbi Husums keeper, Casper Oppenheuser, til stillingen 1-1.

Men bare fem minutter efter 1-1 målet bragte Husum sig igen foran, da Daniel Lima fik sendt bolden i kassen, efter en Husum-omstilling, til stillingen 2-1. Allerede minuttet efter havde Mikkel Holtsø muligheden for at bringe gæsterne yderligere foran, men angriberen måtte se sin afslutning gå et stykke forbi mål.

I stedet for kunne Brønshøj igen udligne, da de efter 28 minutter fik bragt balance i regnskabet takket være Reda Mohamad, da han alene med Oppenheuser ikke svigtede og sendte bolden over i det lange hjørne. 2-2, og der manglede stadig lidt over et kvarter af halvlegen.

Så lang tid skulle hvepsene ikke bruge for at score igen, og tre minutter efter 2-2 målet fik de bragt sig foran for første gang i opgøret efter en foræring af Husum-forsvaret, hvor bolden fik lov til at hoppe inde i feltet, inden en Husum-spiller fik prikket bolden lige i fødderne på Charrat, der sikkert kunne score sit andet mål i kampen til pausestillingen 3-2 til hvepsene.

Med en halv time tilbage af kampen øgede Brønshøj deres føring, da Ali Ayberk Yildiirim sendte et frispark forbi muren og over i det lange hjørne til stillingen 4-2. Husum overtog herefter spillet, men Gårdsvoll havde godt styr på indlæggene, og hev også en god redning ud af ærmet, da han snuppede et godt sparket Husum-frispark, der ellers havde kurs mod mål.

I kampens sidste 10 minutter måtte Brønshøj spille med en mand i undertal, da anfører Noli Buja modtog et gult kort, og Husum øgede deres tryk mod hvepsenes mål uden at få noget ud af anstrengelserne.

I overtiden lykkedes det dog Husum at få bolden i mål, da de efter en dødbold fik reduceret til 3-4 ved Emil Rohde Pedersen, men mere blev det ikke til, og Brønshøj-spillerne kunne derfor efter kampen lade sig hylde af størstedelen af de fremmødte tilskuere.

Næste kamp for Brønshøjs 2. hold er lørdag d. 16. april kl. 13, når de skal en tur til Frederiksberg for at FA 2000’s 2. hold, mens Husums 2. hold skal spille hjemme mod FB’s 2. hold søndag d. 17. april kl. 13.30.