Ungdommen står på spring i Fix - klubbens U13 afdeling har gennem foråret haft stor succes

– og nu venter et spændende efterår som U14…

     160615

I december måned 2014 så fremtiden for Fix’s U13 (1.hold) usikker ud. Holdets træner havde meddelt, at han stoppede, og desuden var en række af holdets profiler blevet tilbudt muligheden for at forsætte deres fodbold fremtid i “større” klubber.

Klubbens bestyrelse havde forgæves søgt efter en ny træner til holdet, men uden held. Derfor måtte formanden Sune Blom himself træde ind som vikarierede træner hen over jul og nytår. De talentfulde drenge fik dog hurtigt overbevidst formanden om at udskifte vikarjobbet med en fast trænertjans.
Desværre var der allerede forsvundet et par dygtige spillere fra holdet, og en mindre genopbygning var derfor nødvendig. Heldigvis havde klubben på denne årgang et meget bredt udvalg af spillere, og afdelingen havde i efteråret hele fire hold tilmeldt DBU-turneringen. Afgangen af bærende spillere betød, at andre måtte tage over og påtage sig et større ansvar… hvilket de gjorde.

Herefter fulgte forårsturneringen. I efteråret var holdet sluttet som nummer tre i Mesterrækken, men til trods for spillerafgang lykkedes det mandskabet at forbedre dette resultatet, og de sluttede efter et flot forår som nummer to i rækken med samme pointtal som etteren.  

Ikke nok med succesen i den hjemlige turnering. Som afslutning på foråret rejste holdet til Tyskland for at deltage i SFG-Cup i Kircheim. Turen var en kæmpe oplevelse for drengene, som aldrig før havde rejst på fodboldtur uden for Danmark. På banen var der også succes. andetholdet vandt turneringens B-finale mens førsteholdet tabte A-finalen med 0-1.

     161893

Dermed er et succefuldt forår for klubbens U13 afrundet. Fra Fix lyder en kæmpestor tak til alle, som har bakket holdet op, det gælder alle lige fra sponsor til alle trænere på årgangen samt de medlevende forældre på sidelinien.

Ambitionsniveauet i afdelingen er bestemt ikke faldende og alle omkring holdet håber at kunne hæve overliggeren endnu engang i den nye sæson. Både nye trænere, spillere og sponsorer har meldt sig klar, og det bliver helt sikkert spændende at følge holdet efter sommerferien.