Ungt Esbjerg-talent prøver lykken i Brønshøj

I følge Bold.dk kan BB glæde sig til at få en julegave på forskud. Den unge midtbanespiller Jakob Andreasen agter nemlig at prøve lykken i Brønshøj og går allerede i næste uge i gang på træningsanlægget i Tingbjerg.

fil

Jakob Andreasen kan blive et aktiv for BB, hvis han falder til hos de sort/gule ..

Bold.dk skriver:

Esbjerg forlængede i sommer kontrakten med midtbanespilleren Jakob Andreasen. Den unge vestjyde var udset til at spille en større rolle i denne sæson, men det har ikke været tilfældet.
Andreasen fik en halvleg mod Ruch Chorzow i Europa League-kvalifikationen i juli, men siden har man intet set til ham.
– Denne sæson har lidt lignet sidste sæson, når det kommer til spilletid. Så på den måde har det været lidt frustrerende. Jeg har forsøgt at give den en skalle og kæmpe videre, men det har desværre ikke ført til mere spilletid, siger Andreasen til bold.dk.
– Jeg synes, der har været op- og nedture i min udvikling. Det er ved at være nu jeg skal have spilletid, hvis jeg skal rykke mig det næste skridt.
Den manglende spilletid er hovedårsagen til, at Andreasen nu kigger sig om efter nye muligheder. Fra på mandag skal han efter planen prøvetræne hos Brønshøj.
– Jeg har kontrakt med Esbjerg frem til sommer, og det forholder jeg mig til, men jeg vil gerne ud og have noget spilletid, så jeg kigger lidt på mine muligheder, siger Andreasen.
– At træne med i Brønshøj er en god mulighed for lige at lære klubben at kende, ligesom de kan lære mig at kende. Hvis det bliver til mere, er det selvfølgelig et skridt ned, men det er nogle gange nødvendigt.
– Det er lidt et nederlag for mig, at jeg ikke har kæmpet mig til spilletid i Esbjerg, men kan jeg få spilletid i Brønshøj og gøre det godt der, så kan jeg tage skridtet op senere hen, siger midtbanespilleren.
20-årige Andreasen har spillet seks førsteholdskampe for Esbjerg.

2700-netavisen har lørdag formiddag talt med Esbjergs administrerende direktør Søren Poulsen, som bekræftede historien.