Union var bedst og vandt lokalopgøret i Tingbjerg med 3-0 over Husum

Der var dømt lokalopgør, da Union og Husum tørnede sammen ude i Tingbjerg. Hjemmeholdet viste sig allerede fra kampens start at være stærkest af de to og vandt sikkert 3-0.

Tekst og foto: Christian Haslund

Kampen var blot fire minutter gammel, da Unions Robert Rasmussen tog chance udefra. Bolden var lige akkurat uden for Christian Jensens handsker og strøg i nettet.

Uni1

Så er der scoret

Union fortsatte med at svinge taktstokken og skabte flere chancer, og efter 21 minutters spil blev det 2-0. Ingolf Troensegaard sled sig foran en Husum-spiller, hvorefter han vippede bolden over Christian Jensen og op på overliggeren og ned på græsset. Linjevogteren dømte mål, og protester fra Husum ændrede ikke på dette.

I den anden ende havde Husum svært ved at skabe chancer. Deres første chance i kampen faldt efter en halv times spil. Rasmus Rosenberg fik to store chancer for at reducere, men først kom keeper Christian Hammerum i vejen og på returen fik en forsvarsspiller blokeret.

Med små ti minutter igen af 1. halvleg var Husum 11 mod 9, da Union inden for fem minutter fik to gule kort. Husum formåede dog ikke at udnytte overtallet til at få bolden i nettet, selvom Mathias Petersen var tæt på. Men med et næsten tomt mål, sendte han bolden over.

Hjemmeholdet kunne derfor gå til pausen med en 2-0 føring.

Uni2

Bolden triller i Husum kassen, og Husum taber 3-0 til Union

I 2. halvleg var der tale om et Union-hold i kontrol og som fortsatte med at skabe chancer. Det blev heller ikke ved med at gå godt for Husum. 11 minutter inde i 2. halvleg tog Robert Rasmussen igen chancen udefra. Her blev bolden rettet af, inden gik i nettet bag en chanceløs Christian Jensen. Kort forinden havde Unions Ingolf Troensegaard fået bolden i mål, men dette blev annulleret pga. offside.

Husum lykkedes ikke med meget på Unions banehalvdel, og Union-sejren var i realiteten aldrig i fare. Husum kan dog takke målmand Christian Jensen for at nederlaget ikke blev større.

Næste opgave for de blå/hvide er på lørdag den 8. oktober kl. 15.30 i Husumparken, hvor NB Bornholm kommer på besøg. Bornholmerne startede turneringen stærkt, men er siden faldet lidt af på den.