Unødvendigt pointtab for Stadion

images

HÅNDBOLD: Søndagskampen mellem Stadion – BK Ydun i Bellahøj Hallen blev en lidt mærkelig forestilling.

Hjemmeholdet fik en kanonstart og førte 7-2, men gik så af en eller anden grund i stå. Det udnyttede gæsterne til at komme op, og ved pausen førte Stadion blot med en enkelt.

Anden halvleg blev en jævnbyrdig forestilling, selvom de fleste af hjemmeholdets tilhængere hele tiden sad med en fornemmelse af, at sejren nok skulle komme i hus. Det skete imidlertid ikke, og i kampens sidste minut ved stillingen 23-23 kunne begge mandskaber faktisk have afgjort sagerne. Ydun havde bolden og førte et angreb mod Stadions mål, men brændte chancen, hvilket fik dem til at appellere for straffe. Dommeren lod dog spillet fortsætte, og bare 10 sekunder før tid var det Stadions tur til en kontra. Her blev hjemmeholdets angriber imidlertid revet ned, og en Ydun spiller udvist. Men det blev kun til en tre-meter, som Michael Jensen sendte på indersiden af stolpen.

Ingen kan rigtig forklare, hvor Stadion ikke slog til, da chancen bød sig. Måske undervurderede man gæsterne, som man havde banket tidligere i turneringen. I hvert fald er der noget, der skal rettes op, når Stadion på søndag møder Ajax 2 i Bavnehøj Arena kl. 13.00.