Vær med til børnekorsang i Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirkes Børnekor inviterer igen til audition torsdag den 18. august mellem kl. 15.00 – 16.30 i Brønshøj Kirke. Alle med lyst til at synge inviteres til at komme og synge for, hvis man har lyst til at deltage i et forpligtende, varmt og musikalsk korarbejde. Alle skal synge 1. vers af ”I østen stiger solen op”.

Børnekoret - presse maj 2016

Kirkens to organister Bente Kiil Toftegaard og Martin Seier Pedersen glæder sig til at se og høre nye sangglade børn. Børnekoret er for børn der går i 2. -5. klasse. Derefter vil der være mulighed for at søge i Pigekoret som er for piger fra 6. klasse og opefter. Korene medvirker bla ved koncerter og gudstjenester i Brønshøj Kirke, deltager i korstævner og ta’r på korlejre og udenlandsrejser. De optræder bla til den årlige tænding af juletræet på Brønshøj Torv.  Det er et både aktivt, muntert og ambitiøst korarbejde, med mange gode oplevelser sammen med musikken og kammeraterne.

Korsangerne lærer en masse om, hvad deres sangstemmer kan, lærer lidt om noder, synger mange herlige sange og både det klassiske og det rytmiske repertoire er med. Hver onsdag eftermiddag øves der i Sognecentret, Præstegårdsallé nr. 5. Det er sundt, sjovt og helt gratis, og korsangerne modtager meget kvalificeret musikundervisning. Til gengæld forventes det at man deltager aktivt i korets arbejde og arrangementer.

Så man er velkommen til at møde op til audition, og har man lyst til at høre mere, kan man kontakte korleder Bente Kiil Toftegaard. Yderligere oplysninger fås på Brønshøj Kirkes hjemmeside: www.bronshojkirke.dk.