Vellidt bankmand rykker fra Brønshøj

 

IMG_0684

Christian Barret bag sit skrivebord i bankens Brønshøj afdeling. Snart er det er overstået kapitel.

Den 25. april er filialdirektør Christian Barrets sidste arbejdsdag i Arbejdernes Landsbanks afdeling i Brønshøj. En nyhed som sikkert vil skuffe mange, for den fodboldinteresserede bankmand er både vellidt og respekteret i lokalområdet. Derfor kunne 2700-netavisen også godt ane en del vemod, da vi onsdag eftermiddag aflagde Christian Barret et besøg på Frederikssundsvej 160 for at få en snak omkring hans tid i bydelen.

Kendsgerningen er, at den 1. april var det nøjagtigt ni år siden, Barret kom til Brønshøj. I den tid har han formået at blive en kendt person, ikke mindst indenfor fodboldkredse.

Idrætspriser 1

Her fra sidste års idræts kåringer i Grøndal Centret, hvor Christian Barret står sammen med prismodtagerne.

Blandt andet har han og banken være sponsor og arrangør bag den årlige kåring af Årets Idrætspræstation og Årets idrætsleder, ligesom BB’s divisionshold har haft stor glæde af hans entusiasme, hvilket bl.a. ses på kamptrøjerne. Endvidere har banken også været medlem af BB’s Erhvervsklub i flere år. Så det er en person, som i den grad har sat sit aftryk i Brønshøj, vi nu skal tage afsked med.

mappe 28. oktober 2013 190

En ikke uvant situation – Christian Barret sammen med fra venstre Finn Ryberg og Kim Madsen fra BB.

Men forude venter nye udfordringer for den afholdte bankmand. Et nyt job som filialdirektør inde i Arbejdernes Landsbanks Rundetårn afdeling venter. Banken laver i alt seks erhvervscentre på landsplan, her af to på Sjælland, og det bliver altså det ene af dem, Barret skal have ansvaret for.

– Jeg har været utroligt glad for at være i Brønshøj, siger Christian Barret med et skævt smil, – og det er da ikke uden vemod, at jeg nu siger farvel. I årene har jeg haft et fint samarbejde med såvel borgere som erhvervs og foreningslivet. Det var også en stor glæde og tilfredsstillelse at  være med til at flytte afdelingen op til torvet på Frederikssundsvej 160 – fra den gamle adresse i nr. 128 – hvor vi lå fra 1922 ! Det har givet en tættere kontakt til kunderne, ligesom vi kan mærke, at de er glade for, at vi rykkede nærmere bydelens centrum. Jeg føler, jeg på en måde hører til i Brønshøj, og derfor er jeg helt sikker på, at man jævnligt vil se mig til Brønshøjs kampe på Tingbjerg Ground. 

Den 1. juni kan Christian Barret fejre 25 års jubilæum i Arbejdernes Landsbank, og der vil i den anledning være en kombineret jubilæums- og tiltrædelses reception i Rundetårns afdeling.

 

10. april 2014