Vi ønsker alle 2700-netavisens læsere et godt og lykkebringende nytår

foraarsommer-2010-775

Med dette smukke forårsbillede taget nede i vores skønne mose vil vi på 2700-netavisen ønske alle vore læsere et godt og lykkebringende nytår.

Det er altid lidt mærkeligt, når man skal sige farvel til et gammelt år og tage fat på et nyt. Hvad vil det bringe, med alle de ting, der foregår i verden lige nu ? Vores indflydelse på det er så ubetydelig, at vi bare kan håbe på det bedste. Derfor fristes man mere til at koncentrere sig om det område, vi opholder os i dagligt. Og her kan vi glæde os over mange ting, selvom der har været en del irritationer undervejs. Blandt andet opgravningerne af den ene vej efter den anden. Det har generet ikke mindst de handlende, som i forvejen har det svært. Men heldigvis begynder vi at kunne se en afslutning på det. De omdiskuterede busbaner er så godt som færdige, og trods stor modstand ser de ud til at fungere efter hensigten. Vi på netavisen har i hvert fald taget et par busture ind til centrum for at tjekke forskellen, og det går virkelig mere glidende end før. Til gengæld har det kostet yderligere P-pladser, og det har ikke ligefrem gavnet den lokale handel.

Indenfor sportens område kunne vi i begyndelsen af januar 2016 kåre Husum Boldklub med 2700-Sportsprisen. For anden gang i træk ! Og allerede i næste uge – på onsdag – uddeler vi sportsprisen endnu engang. Her kan læserne nå at stemme endnu – det slutter i aften kl. 23.59 ! Efter midnat har vi fundet vinderen, som Københavns kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen vil hylde i Pejsegaarden. Vi har i 2700 et godt sportsliv, og der er livlig aktivitet i alle klubberne, hvor mange frivillige gør et kæmpe stykke arbejde. 2017 byder på flere spændende udfordringer, som vi glæder os til at følge.

For netavisens vedkommende i almindelighed har 2016 været med til at manifestere vores position i det lokale liv. Vi er nu gået ind i 4. årgang, og det har vi naturligvis kunnet mærke. Flere og flere faste læsere er kommet til, og det er vi meget glade for. Medarbejderstaben er jo meget begrænset, men vi har heldigvis flere, som hjælper til og bakker os op. Det giver en masse gejst og lyst til fortsat at udvikle vores produkt. Til alle som har bidraget med artikler og billeder til netavisen i årets løb, vil vi rette en stor tak.

Vi kunne bruge meget mere tid og plads på at gennemgå det gamle år, men vi stopper her. Nu ser vi fremad og er klar til at starte på en frisk i 2017.

Alle vore læsere ønskes et godt nytår – her fra vil vi bestræbe os på fortsat at være på forkant med det, som sker i vores område. 38 år som skribent i 2700 Brønshøj fornægter sig ikke. Hjertet er med hele vejen – og hele tiden …

Alt det bedste !

Flemming Antony