Vinderen af forårets tipskonkurrence i netavisen - jeg er med igen til efteråret

sild1

 

Her står vinderen af forårets store tipskonkurrence t.v., som 2700-netavisen arrangerede i samarbejde med Brønshøj Boldklub. Bjarne “Sild” Rasmussen, firmaet ROMAS, blev i et tæt opløb vinder med flest rigtige forudsigelser i konkurrencen, som talte 10 lokale deltagere. Formålet med at lave tipskonkurrencen var at støtte BB økonomisk. Det betød, at halvdelen af deltagerbeløbet gik direkte i de sort/gules slunkne pengekasse. Sådan vil det også være i efteråret. Alle som er med i denne tipskonkurrence støtter vort lokale fodboldslagskib i disse svære tider.

Bjarne “Sild” fik som vinder overrakt en flot gavekurv af Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen onsdag eftermiddag på Tingbjerg anlægget. – Jeg ved, hvad det betyder for klubben, og derfor agter jeg naturligvis at forsvare “min titel” i efteråret, sagde vinderen efter overrækkelsen. Med gavekurven følger forøvrigt også en måneds gratis annonce i netavisen.

– Det er et stort boost for os alle i BB, når vi mærker lokal opbakning fra de handlende, indskød sportschefen. Hver en krone vægter i denne meget svære økonomiske tid. Så jeg siger naturligvis på klubbens vegne kæmpe tak til deltagerne for et spændende forår – og held og lykke i tipskonkurrencen i efteråret.

Første tipskupon vil være klar i ugen op til fodboldpremieren i 2. division pulje 1, hvor Brønshøj starter på udebane mod B.93.