Wallmans grundlægger, Hasse Wallman er død

Hasse_Wallman (2)Hasse Wallman og Dorthe Fryd Ekelin ved gallapremieren den 17. september 

I onsdags den 17. september var svenske Hasse Wallman (født 1936) med ved den store gallapremiere på det nye show i Wallmans Cirkusbygningen i København. To dage senere, i fredags, kom Hasse Wallman ud for en tragisk rideulykke, som endte med at koste ham livet i en alder af 78 år. Han vågnede aldrig op efter ulykken og sov stille ind mandag omgivet af sin nærmeste familie.

Hasse Wallman blev kendt på dansk jord, da han købte Cirkusbygningen i 2003 og introducerede sit populære Wallmans Dinnershow. Han var af alle kendt som en positiv og sprudlende personlighed, der altid bragte gode oplevelser og glæde med sig. Værdier, som i dag gennemsyrer Wallmans-konceptet og hele koncernen.

– Nyheden om Hasse Wallmans ulykke og død er et stort chok for os alle og bringer stor sorg til hele koncernen, siger Adm. Direktør i Wallmans Cirkusbygningen, Dorthe Fryd Ekelin, –  Her i København føler vi os heldige, at vi lige har haft glæden af Hasses altid fornøjelige selskab ved vores Gallapremiere i onsdags. Vi havde sammen en fantastisk aften, og han var meget begejstret for det nye show. Jeg er glad for og stolt over at have haft ham som bordherre en sidste gang.

 

Fakta

– Hasse Wallman grundlægger Wallmans Nöjen i 1956 i Sverige.

– I 2003 køber Hasse Wallman Cirkusbygningen i København og introducerer danskerne for Dinnershowet, der består af show, 4-retters middag og natklub.

– Siden 2003 har flere end 825.000 mennesker gæstet Wallmans Cirkusbygningen.