Wallmanspremiere med nyt fantastisk show

De kan altså det der hos Wallmans. Gang på gang bliver man glædeligt overrasket, og ikke mindst når det populære sted præsenterer et nyt show.

2700-netavisen var i sidste uge til premiere i den gamle cirkusbygning og fik endnu engang en stor oplevelse. Udover et sædvanligt super traktement var det nye show sprudlende, tempofyldt og underholdende. Simpelthen alle aktører leverede en flot og professionel forestilling, og utroligt at stort set alle både synger og danser fremragende.

wall7

Der var flere lokale repræsentanter fra Brønshøj til stede ved premieren. Her er netavisens redaktør med frue omgivet af Pejsegaardens to succesdrenge Ronnie Handskemager og Nikolai Krogh Handskemager. Foto: Hasse Ferrold

Lidt historie

I 1886 åbnede Cirkusbygningen for første gang sine døre. Nu, mange år senere, slår Wallmans de berømte døre op for endnu en sæson, men denne gang er det for at fejre bygningens 130 års jubilæum. Gennem historien har Cirkusbygningen været berømt for at huse al mulig underholdning fra hele verden. Wallmans har videreført den unikke bygnings arv og har de sidste 12 år givet både danske og internationale gæster lyst til at danse hele vejen hjem gennem Københavns gader efter en magisk aften ude. Det 4-timers forrygende show krydres med en udsøgt 4-retters menu, som serveres af Wallmans artister og tjenere.

Årets åbningsnummer er en hyldest til Cirkusbygningens 130 år og de optrædende, som i over hundrede år har haft deres gang i bygningen – nemlig cirkusartisterne. Men Flashback er også en musikalsk rejse, som hylder store stjerner lige fra Bruno Mars, musicals som Fame og Dream Girls til en nostalgisk 90’er country medley med sange som ”That Don’t Impress Me Much”, ”How do I live” og ”Life is a Highway”.

w3

Flashback byder på musik, sang og dans i høj klasse. Foto: John Resborn

Latin er hottere end nogensinde før med stjerner som Gloria Estefan, Ricky Martin og Jennifer Lopez og til deres pulserende rytmer slipper Wallmans talentfulde besætning deres indre latino løs.

Dansk sanger i Wallmans

jean

Den danske sanger Jean Michel Helgason, der blev landskendt i X Factor i 2012 og senere var med i musicalen Hair på Østre Gasværk og Hairspray i Tivoli, er årets nye danske stjerne i Wallmans. Med hans fantastiske karisma og fremragende stemme tryllebinder han salen.

Artister i verdensklasse

Den svenske verdensstjerne Maryanne har bjergtaget publikummer i mange år, og hendes ekstraordinære og farlige kunster har gjort hende verdensberømt med optrædener i internationale TV-shows. Med kombinationen af sin sexede charme, humor og flair for ild og skarpe objekter bringer hun noget til bordet, som man aldrig før har oplevet i Wallmans Cirkusbygningen.

W1

De polske akrobater Duo Creative, trodser med deres overmenneskelige styrke og ynde de fysiske love, mens de bruger deres kroppe til at udføre en smuk og utrolig håndstandsrutine midt iblandt publikum.
Foto: John Resborn

Den indiskfødte David Hammarberg (som med det svenskklingende navn er opvokset i Sverige), udfører 20 meter oppe i kuplen et svingende bungee trapez-nummer, som tager pusten fra selv den mest garvede artist-entusiast.

Noget helt særligt i Wallmans

En vigtig del af en Wallmans-aften er, når aftenens fødselarer fejres, og Wallmans går i år linen ud i kærligheden og romantikkens navn og omdanner hele Cirkusbygningen til ét stort humoristisk bryllupskapel med berømte bryllupssange af Bette Midler, Queen, Beyoncé og Joe Cocker. Alle shownumre er på engelsk, så udenlandske gæster kan også følge med og få den fulde oplevelse.

Showet spiller til juni 2017.

! Foto HASSE FERROLD WALLMANs i Cirkusbygningen København havde 14 09 2016 GALLAPREMIERE 3

 

Et blandet, muntert selskab i Wallmans. Fra venstre Inger de Mylius, Keld Heick, Heidi Nielsen, Rudi Nielsen, (henholdsvis datter og enke efter tidligere fodboldstjerne Harald Nielsen), Hilda Heick, Jørgen de Mylius og på højre side Helge Sander, netavisens redaktør og Dario Campeotto.  Foto: Hasse Ferrold

Og helt fortjent –

******