ANNONCE: Hilsen fra Vangehus Juletræer ..

Julen er tid til hygge med de nærmeste, og afhentningen af juletræet er for mange en vigtig tradition. Hos Vangehus har man rammerne til at give alle en hyggelig dag, når juletræet skal findes. Mange fra Brønshøj og Husum har troligt hvert år lavet en hyggetur ud af det. Og børnene ser frem til at komme ud og opleve julestemningen.

– Vi har en stor plads midt i Hareskoven ca. 25 minutters kørsel fra København, hvor du sammen med familie og venner kan købe juletræer, pyntegrønt, julepynt, nisser m.m. og samtidig lave en skovtur ud af det. fortæller man fra Vangehus og fortsætter:

Stort udvalg af juletræer ​

– Det er forskelligt fra familie til familie, hvilken type juletræ man ønsker, og derfor har vi et stort udvalg af normanngraner (ædelgran) og rødgraner i forskellige størrelser.

Har man brug for et større juletræ, som er over 3-3,5 meter højt, kan vi også skaffe det. Vi fælder store normanngran og rødgran mod forudbestilling – man kan også selv gå ud og finde det, så sørger vi for det “hårde arbejde”.

Pyntegrønt og Gran til dekoration

 

Foruden juletræer tilbyder vi også et bredt sortiment af diverse typer gran til dekorationsbrug.
Der er både små og store bundter i friske, grønne farver inden for:

  • Normanngran
  • Nobelis
  • Fyr
  • Buksbom
  • Ene
  • Hønsefod

Priser på juletræer

Normann(ædelgran) : 185 kr. pr. meter
Rødgran: 100 kr. pr. meter

Juletræer, pyntegrønt og julebutik

Kom forbi vores hyggelige julebutik, hvor nisser, kogler, lys og alskens krims-krams er med til at sætte den helt rette julestemning.

Du er meget velkommen til at kontakte os her.

Vi har åbent alle dage 9-16 også lørdag og søndag!