Store navne besøger fortsat Ark Studiet på Stenløsevej, som har stor succes !

 

Der var gang i den, da Eventyrteateret indspillede “Skovens Dronning” og “Nissepatruljen” i Ark Studiet

Netavisen har kigget forbi Brønshøjs superstudie ARK på Stenløsevej, og der kan vi blot konstatere, at Kristian Dalsgaard virkelig har succes. Flere og flere vælger at indspille hos ham, og som følge der af sørger han også hele tiden for at have det mest opdaterede udstyr.

Eventyrteateret har netop afsluttet to produktioner, som spiller i Glassalen i Tivoli. “Skovens Dronning” havde premiere i efterårsferien, mens “Nissepatruljen” havde den 23. november. I forbindelse med indspilningerne havde studiet besøg af mellem 15-40 børn og unge, som indspillede både vokaler og kor. Så der var liv og glade dage på Stenløsevej.

I efteråret har Ark Studiet også haft besøg af det amerikanske band “The Druids of Stonehenge”, som Billy Cross spillede med tilbage i tresserne. De udkommer med et nyt album, hvor Billy er med !

 

Billy Cross genforenet med gode gamle venner fra tresserne.

Gladsaxe Musikskole har været forbi og indspille deres Marimba band og kor. Det var flotte fortolkninger af nye som gamle klassikere.

De seneste måneder har Kristian endvidere lavet en del lydcollager og speaks med bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Søren Hauch-Fausbøl og andre skuespillere.

– Studiet er generelt blevet frisket godt og grundigt op her i 2019, fortæller Kristian, – og det gælder både ude- og indendørs. Alt er klar til nye og spændende opgaver i det nye år, og jeg går jo meget op i, at det hele står pænt og alt virker, slutter den dygtige studiemand, som efterhånden – trods sin unge alder – har mange år på bagen indenfor branchen.