Brønshøj søger hjælp til udlevering af fyrværkeri

Opfordring fra BB:

Brønshøj Boldklubs divisionshold har haft et forrygende efterår, og ligger lige nu nummer 2. Så der er håb om, at vi kan komme i oprykningsspillet, og måske fejre vores 100-års fødselsdag med en oprykning til 1. division. Vi får se.

Det, at det går så godt for vores divisionshold, skyldes mange faktorer, og der er mange brikker, der skal falde i hak. Vi har nogle dygtige spillere, vi har nogle dygtige trænere med Michael Winter i spidsen, vi har et lille hyggeligt stadion, og vi har en række frivillige, der hjælper til med at få kampene afviklet. Sidst, men absolut ikke mindst, har vi vores fans og supportere, der støtter vores spillere, både ude og hjemme.

På trods af alt dette, så må vi jo erkende, at det ikke går uden, at vi skaffer nogle penge, for at holde hele dette kørende.
Det sker på mange måder, og en af dem er vores årlige salg og udlevering af fyrværkeri, som vi i samarbejde med T Hansen nu kører for 3. gang. Det har udviklet sig til at være en ganske god indtægt for klubben, og den kommer jo ikke af sig selv, men fordi rigtig mange venner af klubben, forældre til vores ungdomsspillere og seniorspillere støtter op og tager en tørn.

Indrømmet, at det er hårdt arbejde, men jeg tør roligt sige, at vi hygger os gevaldigt, og klubben sørger for, at vi ikke mangler hverken vådt eller tørt.

Det foregår på vores anlæg i perioden 15.-23. december og igen 27.-31. december, og vi skal have besat ”vagterne” fra klokken 8:00 til klokken 20:00. Specielt mellem jul og nytår bliver der run på.

Klubben er som sagt meget afhængig af denne indtægt, og jeg håber, at du vil bidrage. Jeg vil gerne have minimum 4-timers vagter, men mindre kan også gøre det.

Tag kontakt med mig på via mail på hh@bbpf.dk eller på telefon 2268 4468.

På forhånd tak for hjælpen
Henrik Haslund, Brønshøj Boldklub