Brønshøj Torv 2008 set sådan helt fra oven

De to billeder netavisen bringer i dag, (det andet ses, hvis man trykker på læs mere) er ikke taget fra en drone, men er fotograferet af Kastrup Luftfoto, som i mange år havde base på Kabbelejevej i Brønshøj. Det giver et fantastisk indtryk af torvet, som i årenes løb har ændret udseende en hel del gange. Vi ser også Rytterskolen, og hvor flot den ligger og tager sig ud. Læg mærke til, at de tre tårne endnu ikke er opsat på det tidspunkt.

Kastrup Luftfoto er etableret 1948 på basis af almindelig fotografisk laboratorie virksomhed siden midten af trediverne, og dermed Danmarks ældste aktive luftfotofirma, samt eneste med eget farvelaboratorie og rammefabrik.

Lidt historie. I starten anvendtes lejede fly, men i 1961 blev det første fly indkøbt samtidig med overgang fra sort / hvid fotografering til udelukkende at optage i farve. Der blev samtidig indhentet koncession til foruden foto også til taxaflyvning. Vi fortæller mere om Kastrup Luftfoto, når vi også bringer Husum Torv set fra oven. For naturligvis ligger vi også inde med billeder der fra og fra samme år.