Buledoktoren her i området er kommet for at blive

Er der noget mere ærgerligt, end at få reddet sig en bule i bilen, hvad enten den er selvforskyldt eller ej. Straks tænker man på den dumme og som regel voldsomme udgift, der følger med, når bilen skal repareres. Men der findes faktisk en løsning på det problem, som man nærmest ikke helt tror på i starten. Et firma som tilbyder at rette bulen ud og få bilen til at se ud som før – uden de store dikkedarer. Buledoktoren kalder de sig, og de ligger faktisk ikke længere væk fra 2700-området end få minutter med bil. Netavisen aflagde Buledoktoren et besøg for nylig, både for at se dem udføre deres arbejde, men også for at få en snak omkring firmaet. Og det var en meget interessant oplevelse og bestemt ikke sidste gang, vi kigger ind. 

Her ses firmaets ejer Donatas, som tog netavisen med på en lille rundtur hos Buledoktor

– Med vores teknikker til buleopretning kan vi hos Buledoktor udbedre skader hurtigere, billigere og på en mere miljøskånsom måde. Hvis ikke der er lakskade, kan vi rette alle buler, hvor materialet ikke har strakt sig, siger man hos Buledoktor. – Ved at bruge de samme metoder som benyttes på bilfabrikkerne ved kontrol af nye biler, kan vores erfarne teknikere rette buler og genoprette bilens oprindelige form uden spartling og lakering. Dette medfører, at der ingen risiko er for farveforskel, som det ofte ses, når der er lavet lakreparationer. Da vi ikke spartler, lakerer, eller udskifter dele, bruger vi absolut ingen kemikalier, hvilket naturligvis er godt for miljøet. Derudover er det betydeligt hurtigere og helt op til 80% billigere.

Vi sætter nemlig en ære i at være et miljøvenlige !

– Vi ønsker være Københavns første grønne garage/værksted. Siger man videre hos Buledoktor, der er en danskejet virksomhed, som udbyder “grønne løsninger” i forhold til buleopretning og andre komplekse løsninger. Det kan være alt fra små til store skader. – Vores dygtige medarbejdere har længere års erfaringer med bilbranchen og ikke nok med det, så er de måske de eneste i Danmark, der kan reparere en bil på den ”grønne” måde. Vi har i slutningen af 2018 formået at bearbejde en grøn platform med nye strategier, der gør det enkelt og sikkert for os, men også for kunderne, og vi vil være med til at skabe en by med renere luft og mindre støj i fremtiden. Vores ambitioner er store, og det er vi naturligvis glade for. Vi vil med vores nye strategier, mission og vision gøre en stor forskel på den nuværende og de kommende generationer. Dette kan vi gøre ved at være det første ”grønne” værksted. Med vores stærke tekniske kompetencer er vores mål at være Danmarks første og førende udbyder på markedet, og så går vi efter en yderst positiv kundetilfredshed.

Vores helt specielle arbejdsmetoder

Hos Buledoktor bruger vi en speciel teknologi, der gør os i stand til at reparere buler uden maling eller udskiftning af dele. Moderne teknologier og kvalificerede mekanikere gør os hurtige og effektive, hvilket medfører en begrænset udgift for kunden. Og så skal man som sagt heller ikke være blind overfor den miljømæssige betydning ved ikke at lakere eller spartle unødigt.

Man har de helt rigtige værktøjer til at klare bulerne i bilen

2019…

2019 bliver et år med knald på. Vi har haft samtaler med Københavns Kommune og Green Mobility om mulige partnerskaber.  Disse partnerskaber kan være med til at udvikle Buledoktor lokalt, globalt og internationalt. Vi kan med nye partnerskaber også  få en hurtig effektiv ekspansion. 2019 bliver et år, hvor vi kan prøve nye arbejdsmetoder og udvikle vores kunde-segment yderligere. Vi vil i 2019 ikke kun bearbejde biler i Danmark grønt. Buledoktor vil yderligere sætte fokus på grønne produkter, som er vand-baseret. Vi har nye partnerskaber foran døren som kan være med til at, udvikle og ekspandere virksomheden Internationalt.

Ingen opgave er for stor, siger Donatas

Opti Coat produkter

Det mest væsentlige er, at Opti Coat beskytter lakken mod uv-stråling, stenslag og små ridser. Derudover gør det opgaven med at holde bilen ren meget lettere og fjerner behovet for at polere bilen i årevis! Vi var dernæst det første certificerede Opti Coat center, og vi er stadig de eneste, der har opnået certificering internationalt. Opti Coat har produkter til alle dele af bilen, som beskytter og i mange tilfælde også gavner trafiksikkerheden.

[1] https://dk.trustpilot.com/review/www.buledoktor.dk