Laura Rosenvinge - et længe næret ønske går i opfyldelse

Cykelsti langs Hillerødmotorvejen udvides og får belysning

Laura Rosenvinge er glad for, at ønsket nu endelig opfyldes, og det bliver mere sikkert og trygt at benytte cykelstien om aftenen og i vintermånederne.

Politikerne i Teknik- og Miljøudvalget har på deres møde den 11. januar vedtaget at gå videre med en længe ventet opgradering af cykelstien langs Hillerødmotorvejen. Nu kan borgerne i Brønshøj-Husum se frem til bredere cykelstier og belysning på strækningen.

– Det har længe været et ønske fra borgerne i Brønshøj-Husum at få opgraderet cykelstien med bedre belysning, så jeg er rigtig glad for, at politikerne i Teknik- og Miljøudvalget nu går videre med projektet, siger Laura Rosenvinge (S), der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation og valgt for Socialdemokratiet i Brønshøj-Husum til netavisen.

Helt konkret drejer det sig om cykelstien fra og med lyskrydset ved Mosesvinget/Pilesvinget frem til og med det punkt, hvor Hillerødmotorvejen krydser kommunegrænsen mellem København og Gladsaxe. Her vil cykelstien på begge sider af motorvejen bliver gjort bredere, og der vil blive sat belysning op.

– Med en bredere cykelsti bliver fremkommeligheden bedre, og med den kommende belysning bliver det mere sikkert og trygt at benytte cykelstien om aftenen og i vintermånederne, siger Laura Rosenvinge videre.

Efter planen skal anlægsarbejdet startet i 3. kvartal af 2021, og de udvidede cykelstier med den nye belysning vil så være klar til brug i 3. kvartal af 2022.