Dejlig respons på netavisens artikler i 2700 Brønshøj

Brønshøj og Husum har så mange skønne oaser, som vi glæder os over at kunne skrive om.

Som vi kunne skrive for nylig, er 2700-netavisen gået ind i 8. årgang, og det er et dejligt tegn på, at vi bliver læst i lokalområdet.

Nu ligger det jo også sådan, at redaktionen ligger på Husum Torv, og at vi er placeret centralt i bydelen. Derved ser vi hver dag, hvad der sker i området. Men vi er ikke bemandet med en større flok, og er derfor glade for den opbakning og hjælp, vi får fra forskellige ildsjæle. Det gælder både på tekst og fotosiden. Så skulle der sidde nogen, som kunne tænke sig at skrive til netavisen, så kom endelig ud af busken. Vi er upolitiske og kun interesseret i at skrive artikler, som har lokalt islæt. Som skribent i området i over 40 år har netavisens redaktør den største baggrund, man kan forlange i en lokalavis, og det kommer sig til orde i blandt andet artikler om det gamle Brønshøj og Husum, som læserne er meget glade for.

Et af de nyeste eksempler er vores historie om juletræerne i Brønshøj og Husum. Den kunne vi præsentere for læserne mandag formiddag, og allerede nu 3-4 timer senere, har næsten et tusind været inde og læse. Og der er fortsat run på.

Og så har vi vores egen sport, hvilket jo næsten giver sig sig selv, eftersom vi har været involveret i stort set alle de lokale klubber i 2700 på den ene eller anden måde gennem mere end fire årtier !

2700-netavisen kan man altid finde – vi er på døgnet rundt, og vi er glade for og stolte over at kunne give et væsentligt bidrag til nyhedsformidlingen i området.