Dengang Brønshøj bød på revancheopgør mellem Palm og "Gamle" Hansen

Det var tider dengang i firserne, da Brønshøj som regel havde et eller andet festligt indslag før divisionskampene i Tingbjerg  Idrætspark. (Det hed det jo faktisk dengang – i dag mere kendt og elsket som Tingbjerg Ground).

Men som sagt – der skulle mere til for at trække tilskuere til kampene, og flere gange kunne man opleve showfodbold med kendte showbizz navne, sponsorer, damehold osv.. Alt sammen for at skabe fest og stemning og ikke mindst interesse omkring klubben. Et af de mest spektakulære indslag var en “revanchekamp” mellem de to kombattanter i professionel boksning, Hans Henrik Palm og “Gamle” Jørgen Hansen. De to boksere gav hinanden et par helt fantastiske kampe om Europamesterskabet i sin tid. Begge med sejre til Hansen. Nu var de friske til at stille op til et tredje opgør, og så lykkedes det at få Tom Bogs til at trække i kampledertøjet. Det blev til en yderst festlig dag på anlægget, og mange mødte op for at se de tre tidligere Europamestre. Resultatet blev uafgjort, og selve kampen blev afholdt i et tempo, som havde gjort en slowmotionoptagelse umulig.

 

Læg for øvrigt mærke til cementen bag “Gamle Hansen”, det var “hovedtribunen” dengang, før BB fik den rigtige tribune !! Der var også lokale sponsorer til selve opgøret. Kig bare på Hansens trøje.

Den venlige attitude fra mange showbizz- og sportsfolk overfor bydelen gjorde sig også gældende, da Form & Fitness åbnede en afdeling i Husum på Frederikssundsvej 338, oven på der hvor Skousen ligger i dag. Her var det igen Palm og “Gamle Hansen” der mødte op, og de havde oven i købet taget deres tidligere chef, promotor Mogens Palle med !

    

I alle disse arrangementer var netavisens redaktør naturligvis indblandet, men han havde nu ikke ligefrem regnet med at skulle møde Tom Bogs i en kamp, der var lagt ind i en bydelsfest, hvor især BB var involveret. Man havde fået den gamle Europamester Jørgen Johansen til at bokse opvisning mod Bogs, men han ombestemte sig i sidste øjeblik. Det betød en aflysning af kampen, der ellers var ganske pænt opreklameret. Så derfor tilbød netavisens redaktør at stille op, og det blev til tre omgange i en specielt konstrueret boksering på den daværende Mobil tank på hjørnet af Frederikssundsvej og Mørkhøj.

    

Man regner med at omkring 1500 så til. Kampleder var BB’s største sponsor på det tidspunkt, Stacey Kjær fra restaurant Uglen. Kommentator var Mobil Leif (Petersen). Venligt nok blev matchen erklæret uafgjort under stor jubel. Men igen et eksempel på, hvor positivt kendte tog imod at komme til Brønshøj.