Der protesteres til sidste sekund mod fældningen af de gamle træer på vandtårnsgrunden !

I skrivende stund har teknik- og miljøborgmester Nina Hedeager Olsen endnu ikke fundet det belejligt at svare på netavisens henvendelse vedrørende vandtårnsgrunden i Brønshøj – i modsætning til Lokaludvalgets formand Hans S. Christensen, som vendte tilbage hurtigt.

Og det er trist, for nedtællingen er så småt i gang med hensyn til fældningen af de 100 år gamle træer. Borgmesteren ville jo næppe stoppe projektet, når man nu en gang har godkendt det, men alligevel af respekt overfor de mange, som er dybt frustrerede og kede af det, ville mindst en udtalelse være på sin plads.

Sådan så der ud på vandtårnsgrunden torsdag morgen kl. 7. En sidste desperat indsats fra flere, som kæmper for bevarelsen af de gamle træer

Jo mere man borer i denne sag, jo flere ejendommelige ting dukker der op. Teknik- og miljøforvaltningen blev sidste år gjort opmærksom på, at byggetilladelsen var ulovlig. Det medførte flere klager fra folk i Brønshøj, som ville kæmpe for bevarelsen af de gamle træer. Man indrømmede åbenbart, at klagerne var berettigede, for byggetilladelsen blev trukket tilbage, men blev så umiddelbart efter erstattet af en ny, der var lavet om på, da man havde regnet forkert. Og kan man bare det sådan uden videre ? Det betød i hvert fald, at de som havde reageret over den første ulovlige, nu skulle starte helt for fra med at klage, og det har der så ikke været tid nok til. Netavisen har kendskab til, at der har været en livlig korrespondance med forvaltningen, men at det mere eller mindre er endt i en sludder for en sladder. Beslutningen er taget – og alt andet ignoreres fra kommunens side !

Tanken omkring Præstegårds Alle 5 – det gamle Sognehus – vender også hele tiden tilbage. danbolig har nu haft det til salg i 435 dage, og man har haft rigelig tid til at tjekke, om dette hus kunne være en mulighed. Om det er sket, kan man naturligvis ikke udtale sig om fra ejendomsmægleren, men huset har før rummet FDF’ere, så hvorfor ikke ?

Mød op på søndag kl. 16.00

Der opfordres til at møde op på vandtårnsgrunden kommende søndag kl. 16.00 for at demonstrere mod fældningen af træerne.

      Det er et af de gamle træer, mange kæmper for at bevare

Og skulle det imidlertid været for sent, og man har gennemført fældningen, bliver det lavet om til en “sørgeprotestdemonstration”. Mange er trætte af kommunale beslutninger, der bare trækkes ned over hovedet på borgerne.

Og hvor er “det grønne” henne i denne sag kære teknik- og miljøborgmester ?