En af de største dage i Husums historie, da det nye klubhus blev indviet

Det blev det, alle i Husum Boldklub havde håbet og set frem til –  nemlig en af de største dage i klubbens historie, da det nye klubhus blev indviet med brask og bram fredag eftermiddag.

foto: Christian Christensen

Udover en masse glade og forventningsfulde mennesker som var mødt op til den store begivenhed, var der også besøg af flere politikere, og før det hele kom i gang, summede det hele af en vis spænding og interesse for at se det nye vidunder – klubhuset. Det man har gået og ventet på i flere år, og som nu stod færdig og klar til brug.

Fra indvielsen i 1934

Det sker 85 år efter, at det gamle klubhus blev indviet i 1934. Dengang havde man nok ikke forestillet sig, at huset skulle fungere i så mange år, som det blev til. Prøv at gå ind og se, hvordan det foregik, da man indviede det første klubhus i klubben nogensinde.

https://filmcentralen.dk/museum/danmark-paa-film/klip/indvielse-af-husum-boldklubs-klubhus

Fantastisk man har det gamle klip. Det er da den rene nostalgi og historie for eftertiden. Om indvielsen fredag også blev foreviget på samme måde skal være usagt, men der var i hvert fald rullende kameraer under hele seancen, og mon ikke TV-Bella er involveret ??

Der blev holdt taler af flere, og der har jo også været mange involveret i dette fantastiske projekt.

  Københavns overborgmester Frank Jensen, S,  sagde bl.a.:

Kæmpe tillykke til Husum Boldklub med det flotte klubhus. De nye moderne faciliteter vil være til glæde for hele bydelen. Og jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk samlingspunkt for både medlemmer, forældre, tilskuere og ikke mindst hele lokalområdet, når man kigger forbi til fx bankospil, en kop kaffe eller hyggeligt samvær.

  Peter Skaarup, DF, afslørede bl.a. at han følger Husums

1.hold og han sagde bl.a. –

Det er mig en stor glæde og udsøgt fornøjelse at få lov at besøge Husum Boldklub på en glædens dag, hvor I indvier jeres flotte og indbydende nye klubhus. Tillykke til Johnny Nielsen og tillykke til klubben. For nogle år siden besøgte jeg det gamle klubhus og kunne godt se, at I havde en pointe når I sagde der var behov for nogle forbedringer. Heldigvis lykkedes projektet. Og lad mig så tilføje, at jeg følger jeres flotte kamp for at rykke op i Danmarksserien. Jeres øjeblikkelige førsteplads i Københavnsserien tegner godt. Og hvad vil egentlig være mere naturligt end at de blåhvidstribede fra Husum avancerer, når nu klubben råder over så flotte faciliteter. Held og lykke med det !
  Lokale Jesper Christensen, Børne- og
ungdomsborgmester, S, har jo stort set kunne følge det  hele på nært hold, og også han udtrykte stor glæde over, at man endelig var kommet i mål med det flotte projekt.
  Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde,
Alternativet,  var også på talerstolen.
  Tidligere kultur- og fritidsborgmester Carl-
Christian Ebbesen, DF sagde også pæne ord. Han var med i opstartsfasen og udtrykte stor glæde over resultatet.

 

Og så det højtidelige øjeblik, hvor Frank Jensen og Johnny Nielsen officielt indvier klubhuset ved at klippe snorene over !

               

Husum Boldklub har virkelig fået faciliteter, som vil glæde enhver sportsudøver, som fremover kommer i det nye klubhus. Ikke mere bade i halvkoldt vand i oldennordiske omgivelser, men nyde den nye og lækre indretning.

To glade drenge fredag eftermiddag. Københavns overborgmester Frank Jensen og Husum Boldklubs formand Johnny Nielsen. Alt klappede og gik helt efter planen. En superdag for alle de blåhvide, som nu bare mangler oprykningen til DS som prikken over i’et !

På netavisens vegne vil vi gerne ønske Husum Boldklub hjerteligt tillykke med de nye fantastisk flotte faciliteter – og en masse held og lykke fremover !

Flemming Antony / 25. oktober 2019