En alternativ og spændende form for behandling blev introduceret i Brønshøj

For godt 10 år siden fik Anthon Cordes en klinik på Husum Torv, hvor han bl.a. med alternative metoder behandlede flere lokale i området mod smerter m.m.. Dengang introducerede han en helt ny behandlingsform, som sidenhen er blevet udbygget og i dag kører med stor succes og gode resultater. Den kaldes for RADIONI. Netavisen har haft besøg af Anthon Cordes, der tænker tilbage på en hyggelig tid i bydelen, og som med begejstring fortæller om RADIONI, der er en behandlingsform uden grænser og helt uden bivirkninger, og som han faktisk så småt introducerede i Brønshøj allerede dengang. Der er tale om frekvensbehandling, som mange nok vil stille sig lidt skeptiske overfor, for hvad i alverden er det for noget ? Men læs blot her.

Som nævnt kunne man fristes til at være skeptisk overfor fænomenet frekvens behandling, da her er tale om en mindre kendt, men dog yderst effektiv alternativ behandlingsform, uden grænser og uden bivirkninger.
Den har med stor succes været brugt i årevis både her og i udlandet, og mange mennesker er sluppet af med store og små sygdomsrelaterede udfordringer af vidt forskellig karakter ved at komme i Radioni behandling. Men hvad går det ud på – og hvordan kan man overhovedet behandle med den metode?

                       Anthon Cordes er glad for tiden i Brønshøj

– Alt har en frekvens/energi, fastslår Anthon Cordes fra Anthon Cordes Gruppen. – Energi er konstant. Dette giver os mulighed for at behandle enhver – alle steder fra, når først der er forbindelse mellem klienten og vores Radioni apparater, som er fast stationeret på vores klinik. Er klienten et menneske – er det bloddråber, som baner vejen for forbindelsen, hvorimod det for hunde er pels og for heste – manken. Vi har faste Radioni apparater, der generelt holder kroppen kørende. Desuden har vi ”individuelle” Radioni apparater, som arbejder med den enkeltes specielle udfordringer. Hvert apparat indstilles på den frekvens/energi, som er nødvendig for at løse klientens specifikke problem. Kort og godt – Radioni er en frekvensbehandling – uden grænser og uden bivirkninger.

Erfaringen har gennem årene vist, at alle har godt af det – og ikke mindst brug for det !

– I forbindelse med den hverdag mange har, hvor man tit er presset på arbejde – eller i fritiden osv., er det vigtigt, at man altid er 100% fysisk og psykisk. Men Radioni er ikke en sovepude, hvor man bare lægger ansvaret over på os. Det er en behandling, som giver én mulighed for at være på toppen hele tiden – og som jeg må gentage er  uden grænser og uden bivirkninger. Har man allerede udfordringer – fysisk eller psykisk – er denne behandlingsform ideel ! Når vi siger ”uden grænser”, mener vi, at det ikke har nogen betydning, om man er i Danmark eller andre steder i verden – på ferie eller bosiddende. Behandlingen er lige stærk alle steder. Vi har f.eks. klienter i Norge, Sverige, Canada og vores danske klienter rejser naturligvis på ferie. I alle tilfælde får de fortsat behandling og har mulighed for at kontakte os, hvis de får skader, maveonde eller hvad der nu kan opstå – så hjælper vi også i de tilfælde, siger Anthon Cordes.

            

                                To der ved, hvad Radioni virkelig kan gøre. Anthon og Simone Cordes.

Her er en vifte af nogle af de ting Anthon Cordes Gruppen arbejder med .

– En del af årsagerne til vores succes er, at vi sætter ind på flere ting på én gang:

* Vi renser kroppen for ophobninger * Vi bygger immunforsvaret op * Vi hjælper til at fjerne urinsyre * Vi optimerer mave-, tarmsystemet * Vi genopbygger kroppen generelt * Vi tilbyder vitamin- og mineraltest * Vi arbejder individuelt med hver enkelt klient * Vi løser udfordringerne i tæt dialog med klienten

Summa summarum – vi bygger kroppen op til det bedste den kan blive, slutter Anthon Cordes.

______________________________________________________________________________________

FAKTABOKS:

Radioniens spæde start, kan spores tilbage til Dr. Albert Abrams (1863-1924) professor i patologi. Han arbejdede med atomers afvigende bevægelser, i forhold til deres normale vibrationer.

Han havde flere klinikker i USA, og både disse og hans forskning, fortsatte efter hans død.

Lige før 2. verdenskrig, kom Rut Drown på banen. Hun havde tidligere arbejdet på Abrams klinikker og underviste, bl.a. læger i England, i Radioni.

I midten af 1950’erne, brød George De la War igennem. Sammen med en ingeniør og dennes hustru, arbejdede de med undersøgelser af både syge og raske organer, ud fra devisen, at alle organer har specielle frekvensbølgeområder.

Hvis flere vidste mere om Radioni, og hvad det kan gøre for dem, ville mange få det meget bedre, meget hurtigere. Vi ønsker alle en god og smertefri hverdag.

______________________________________________________________________________________

Vil man vide mere om RADIONI – så gå ind på http://anthoncordes.dk/