En ny hyggebog om KB-hallen og dens fantastiske historie

Gaverne er godt nok købt til juleaften – men denne lille bog om KB-hallens historie tåler så sandelig også at blive brugt som en ganske almindelig gave til enhver voksen på hvilket som helst tidspunkt.

                        

            Sådan så gode gamle KB-hallen ud efter branden. Nu er den bygget op og står snart helt klar.

Forfatteren og journalisten Arne Lybech har samlet en meget sød og interessant bog om den gamle og berømte hal på Peter Bangsvej, som desværre brændte for syv år siden. I denne tid er den genopstået til stor glæde for utallige mennesker, der elskede den gamle hal og har haft et utal af fantastiske oplevelser i den.

       Hvor mange har ikke dejlige minder fra KB-hallen ?

Bogen hedder KB-hallen 1938-2018 og i den har flere personer skrevet et kapitel om hallens lange historie. Det er blevet til virkelig hyggelig læsning, især for dem der har minder at tænke tilbage på. For KB-hallen var på en eller andet måde stedet, hvor utallige vidt forskellige folkelige begivenheder fandt sted. Det var alt lige fra danselandskampe, professionelle boksestævner, håndboldkampe, tenniskampe, badminton, indefodbold, shows af enhver slags – ja vi kunne blive ved. Bogen er meget blandet og de forskellige involveredes bidrag fortæller hver sin historie.

Netavisens redaktør har også givet sin historie til bogen, som kan bestilles her –                          www.forlaget-legimus.dkprisen er 125.00 og der er FRI fragt resten af måneden.

For nylig var netavisen inviteret til en rundvisning i den genopstandne nye KB-hal, og det var meget imponerende, hvad man har fået ud af det. Hallens direktør Henrik Eigenbrodt viste rundt, og man kunne ikke andet end at blive imponeret.

Selve KB-hallens bue har man jo beholdt, men indvendigt fremstår en tip-top moderniseret up-to-date hal – snart helt klar til nye store arrangementer.

Der er noget at glæde sig til.