En sympatisk opfordring når man skal handle ind i julen

Netavisen har snuppet en opfordring fra en politiker, som opfordrer Brønshøj, Husum og Tingbjerg til at stå sammen og støtte den lokale julehandel:

Til dig, der bor i Brønshøj, Husum og Tingbjerg

Julen står snart for døren, og mange af os skal til at købe julegaver. Jeg kender det selv alt for godt: Juletiden er travl, og der er mange gøremål – så det med at købe gaver skal helst gå lidt tjept.

Mange kører måske til BIG i Herlev, Rødovre Centrum eller Frederiksberg Centret, hvor der er mange butikker samlet. Men jeg håber, at vi som borgere i bydelen kan stå sammen om at købe vores julegaver her i Brønshøj, Husum og Tingbjerg.

For det er ikke nemt at drive en lokal butik her. Men vi sætter alle stor pris på, at vi har lokale butikker og erhvervsdrivende, som holder gang i bydelen. Så lad os vise det her i juletiden ved at købe vores julegaver hos dem.

Jeg håber, at mange af jer vil ‘deltage’ i denne begivenhed og på den måde inspirere andre til også at købe deres julegaver lokalt. Og jeg håber, at bydelens butiksejere vil bruge begivenheden her til at dele deres gaveidéer og juletilbud til glæde for os alle.

Til gengæld vil jeg love, at jeg som jeres lokale stemme på Københavns Rådhus vil kæmpe for tiltag, som kan styrke vores lokale erhvervsliv hele året rundt.

Mange hilsner og med ønsket om en glædelig jul,
Laura Rosenvinge,
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Socialdemokratiet