Farvel til Efterslægtens informationschef efter 27 år

I sidste uge sagde HFC-Efterslægten farvel til sin informationschef Ole Vadmand, som stoppede efter 27 år på den betroede post for at gå på pension. Han har sørget for, at blandt andet Brønshøj hele tiden har kunnet følge med i den gamle skoles mange aktiviteter. Og der er virkelig sket mange spændende ting på gymnasiet de seneste år.

2700-netavisen var til stede, da man på behørig vis sagde farvel og tak til en epoke med en flot reception på Efterslægten. Mange kolleger og forbindelser i det hele taget mødte op for at give den afgående informationschef en afsked, han nok ikke glemmer lige med det samme. Mange af netavisens læsere kender også Ole Vadmand gennem tipskuponen, som han har deltaget i lige fra starten. Faktisk har han vundet tipskonkurrencen en enkelt gang og ligger til at gentage triumfen. Det ved vi mere om efter weekendens Brønshøj kamp.

På billedet er det Efterslægtens rektor Anne Frausing, der holder tale for sin afgående informationschef. Fra netavisen skal også lyde en stor tak til den fodboldglade Vadmand for et super samarbejde gennem årene.