Hærværk: Juletræet på Brønshøj Torv fik lov at stå i fred knapt 24 timer !

Sådan så det ud fredag aften.

Man tror næsten, der er løgn, men juletræet på Brønshøj Torv, som blev tændt fredag aften er allerede blevet ramt af hjernedødt hærværk. De dyre lyskæder på træet er klippet over, og det står nu mørkt og trist på torvet.

Nærmest som en halv joke, gik snakken ind i mellem, om det nu ville gå juletræet som med pølsevognen, som jo led en krank skæbne på grund af chikaneren og hærværk. Men desværre blev det ikke ved joken. Tåber slog hurtigt til, og nu er der store problemer med atter at få lys i træet, eftersom pengekassen er tom.

– og sådan ser det ud nu, efter at tomhjerner allerede har været på spil.

– Vi var blevet advaret mod hærværk, og det viste sig desværre at holde stik, fortæller den ene af de to initiativtagere til årets juletræ på Brønshøj Torv, Jes Haslund. – Min strategi om at tro det bedste i folk blev desværre gjort til skamme. Udover at jeg er pisse irriteret og håber, at hærværksfolkene bliver ramt af karma, så må jeg kigge på løsninger. Det er desværre ikke så simpelt, da de kæder der nu er ødelagt skal erstattes. De er ikke vores, så der skal købes nye. Det er der knapt penge til i kassen. Jeg var faktisk oppe for at sætte hegn op, men desværre er det hegn, vi har arvet ikke langt nok. Så det måtte vi droppe. Jeg vil nu undersøge, hvad det koster at leje hegn og få nyt lys. Men jeg er sikker på, at vi ikke har penge til det. Når jeg har et budget, så opdaterer jeg, og så må vi se, om der er stemning for en indsamling, slutter en dybt skuffet Jes Haslund.

Allerede nu kan man give donation til lys/hegn på mobilepay: Box26042, (nyt nummer).