Hør Grundlovstalen fra en ung lovende S-politiker

 

  Jarl Feyling er 30 år og næstformand i Lokaludvalget

Fredag er Grundlovsdag, og så er der tradition for adskillige grundlovstaler over hele landet. Her i bydelen har netavisen lavet en aftale med næstformanden i Brønshøj Husum Lokaludvalg, Jarl Feyling, om at han giver sit bud på en tale. Det eneste man skal gøre er, at trykke sig ind på det, der er skrevet med blåt nedenunder, så har man den unge politiker lige foran sig.

https://www.youtube.com/watch?v=lu28WI_sJ5s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0DZCOPbcAitSLGR7Yz65hvHqbGsoNDOID9uKg-zWpt8W-B7-SyXXBgunA

Jarl Feyling er født og opvokset i Københavns Nordvestkvarter, men har boet de sidste 8 år i Brønshøj. Han er gift og har to børn. Hovedinteressen hos ham er helt klar – han er meget politisk interesseret. og det bruger han en hel del tid på. Specielt forholdene i lokalsamfundet går han meget op i.

Jarl har en bachelorgrad i Historie fra Københavns Universitet, og er pt. ved at skrive speciale færdigt i historie, så han er kandidat lige om lidt i historie med sidefag i samfundsfag.

Det er dog ikke politik alt sammen. Der er også tid til at følge den lokale sport, og her er det specielt Brønshøj, Husum og Fix indenfor fodbolden og IF Stadion i håndbolden, der har Jarls bevågenhed. Og så er der naturligvis familien, som den unge og meget ambitiøse politiker værner meget om.