Indlæg: Et skønmaleri af Brønshøj Torv

Af MF Peter Skaarup (DF), retsordfører

Dagbladet Information var forleden på besøg på Brønshøj Torv en onsdag eftermiddag og har der foretaget en lille vox pop, der giver indtryk af, at man lige så godt kunne befinde sig ved gadekæret i Nordby på Samsø, så fredeligt er der. Det stemmer ikke helt overens med de oplevelser Brønshøj-borgere har delt med mig, og hvad man i øvrigt har kunne læse i dags- og lokalpressen.

Fra sidste år DF uddelte gratis pølser på Brønshøj Torv ved Peter Skaarup t.v. og Martin Henriksen 

Måske Informations oplevelser hænger sammen med, at lømlerne har vundet opgøret om, hvem der bestemmer på Brønshøj Torv? Den pølsevogn, der førhen stod på Torvet er i hvert fald væk. Indehaveren gav op sidste år efter at have fået kastet kanonslag ind under pølsevognen, der var blevet smidt sten efter kunderne, og hun var blevet truet med røveri. Så nu må småsultne Brønshøj-borgere nøjes med en kebab. Det er også i bedre overensstemmelse med islamisk lov.

De omkringliggende dagligvarebutikker er blevet udsat for chikane. Butikschefen i den ene fortalte den 27. april 2019 til BT, hvordan personalet havde opgivet at gribe ind over for tyverier af frygt for, hvad de unge gerningsmænd kunne finde på, og i den anden butik holdt man nu lukket kl. 18.00, fordi personalet blev chikaneret.

Man kan godt tegne et skønmaleri af Brønshøj Torv, men det er ikke sandheden. Sandheden er, at det er unge afsporede indvandrere og efterkommere, der dikterer, hvordan tingene skal foregå på Brønshøj Torv. Og det kommer vi aldrig til at acceptere i Dansk Folkeparti.