Kom og prøv pickleball og fodtennis i Grøndal MultiCenter

Lørdag den 15. september kl. 14-17 kan man komme og prøve de to hurtigt voksende sportsgrene pickleball og fodtennis.
Det er nemlig nu muligt at spille pickleball og fodtennis i Grøndal MultiCenter. I den forbindelse inviterer man i samarbejde med Pickleball Denmark og Fodtennis Danmark til et introduktionsevent, hvor alle kan prøve de to sportsgrene.
Eftermiddagen bliver fyldt med øvelser, småspil, kampe og konkurrencer. Dygtige instruktører står klar med bolde og bat og giver en hjælpende hånd med regler samt tips til teknik.
Alle er velkommen uanset niveau og kendskab til de to sportsgrene, så man kan tage sin familie og venner med til et par sjove timer, hvor man blandt andet kan få øjnene op for, hvordan der blokeres og hæves i fodtennis, og hvor “køkkenet” ligger på en pickleball bane.
Pickleball er blanding mellem tennis, badminton og bordtennis og spilles med et bat kaldet en padel. Der spilles på en badmintonbane med en hård plastikbold og et net i tennishøjde. Det er let at komme i gang med sporten og kan spilles af alle i alle aldre.
Fodtennis er i Danmark oftest kendt som et supplement til den tekniske træning i fodboldklubberne, men dyrkes også som en selvstændig sport. Det spilles almindeligvis på en bane, der har samme mål som en volleyballbane, men i Grøndal MultiCenter forsøger man med et andet format ved at spille det på 2v2 banerne.
Praktisk information 
Pickleball spilles i Hal B.
Fodtennis spilles på 2v2 banerne AA og BB.