Kræftens Bekæmpelse Husum efterlyser indsamlere til søndag den 29. marts

Kræftens Bekæmpelse meddeler:

Så er vi klar igen i Husum

– håber du også er!

 Vi håber, der er rigtig mange, der har lyst

til at hjælpe os, vi har brug for jeres hjælp!

                           

Tid betyder noget forskelligt for os alle. Søndag den 29. marts betyder din tid alt for os, der er berørt af kræft. Brug tre timer af din tid og meld dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Så støtter du mennesker ramt af kræft, livsvigtig forskning og forebyggelse af kræft.

Derfor er din støtte vigtig
De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse.

Overskuddet fordeles med 62 pct. til forskning, 17 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og 3 pct. til administration.

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten af indtægterne er afhængige af dig og andre, der vælger at støtte sagen, og som samtidig er med til at sikre, at færre får kræft, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får et godt liv med eller efter kræft.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Du kan dele din oplevelse på sociale medier med #Visflaget.

Meld dig som indsamler på 7024 2020 eller gå ind på www.indsamling.dk Du kan også melde dig

Direkte til os i Husum: Husum@indsamling.cancer.dk. Vi håber at hører fra dig!!