Lørdag den 15. juni bliver datoen for 2700Kulturdag

Nu kan man godt sætte krydset i kalenderen til en af Brønshøjs hyggeligste mærkedage. Lørdag d. 15. juni er der 2700Kulturdag på Brønshøj Torv og allerede nu begynder foreningerne og andre lokale aktører at melde deres ankomst på dagen.

2700Kulturdag er med til at rette fokus omkring de gode kultur- og fritidsaktiviteter, der finder sted i Brønshøj-Husum. Lokale foreninger, netværk, klubber, organisationer og forretninger viser deres aktiviteter frem og på scenerne og rundt omkring er der koncerter, DJs, teater, debatter, lokale lopper, fællesspisning og andet godt.

Man booker man sig ind for 4,5 time ad gangen med en aktivitet for borgerne. Har man en madbod, så skal der dog være åbent i hele tidsrummet kl. 11-20.

Arrangørerne vil også meget gerne i kontakt med alle interesserede foreninger, forretninger, lokale ildsjæle, kunstnere og alle andre, som går rundt og kan byde ind med kulturelt indhold på dagen. Måske har man lavet byens bedste lemonade, eller har mod på at lave en fed workshop, eller bare melde sig som frivillig.

Arrangørerne bag årets 2700kulturdag er Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Kulturhuset Pilegården, Brønshøj Bibliotek, Husum Bibliotek og Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, som også står til rådighed for at udvikle gode idéer i fællesskab.

Der er tilmelding senest den 14. april 2019 på mail CX07@kk.dk.