Lokale socialdemokrater gør klar til kommunal- og regionsrådsvalg i 2021

De lokale socialdemokrater i Brønshøj-Husum har sat det hold, som skal møde vælgerne ved kommunal- og regionsrådsvalget til næste år. Laura Rosenvinge, Jesper Christensen, Christoffer Rosenkrands og Jarl Feyling blev valgt på partiforeningens generalforsamling den 5. august.

Her ses den lokale S- kvartet – fra venstre Jarl Feyling, Christoffer Rosenkrands, Laura Rosenvinge og Jesper Christensen

– På rådhuset har jeg taget kampen for vores bydel, lyder det fra 26-årige Laura Rosenvinge, der genopstiller til kommunalvalget næste år, efter at være blevet valgt for første gang i 2017. – Jeg har brugt min platform til at kæmpe for bedre kollektiv trafik i bydelen og til at stoppe besparelser på vores lokale borgerservice. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte.

Laura Rosenvinge fortæller desuden, at hun som socialordfører også vil gå til valg på at stoppe besparelser på socialområdet og sikre bedre hjælp til borgere med handicap:

– Coronakrisen har taget et røntgenbillede af vores samfund og sat spot på ulighederne. Derfor vil jeg arbejde for, at vi får løftet socialområdet allerede i denne valgperiode og så sandelig også efter næste kommunalvalg.

Også børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen genopstiller til kommunalvalget. Han har siddet i Københavns Borgerrepræsentation siden 2001 og været borgmester siden 2013.

Christoffer Rosenkrands blev også opstillet til kommunalvalget. Han er medlem af Brønshøj-Husum lokaludvalg, hvor han også er formand for fagudvalget for børn, unge, fritid og idræt. Christoffer Rosenkrands er desuden spejder hos Bellahøj 21st Barking.

De lokale socialdemokrater valgte også Jarl Feyling som deres kandidat til regionsrådsvalget. Han er næstformand i lokaludvalget.