LOOP Brønshøj fik besøg af sundheds- og omsorgsborgmesteren en ganske almindelig torsdag

Brønshøjs populære fitnesscenter LOOP på Frederikssundsvej 266 fik for nylig besøg af Københavns sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling, som dukkede op for at se, hvordan familier i bydelen kan dyrke fitness sammen – både forældre og børn, og ikke mindst den specielle sektion for børnene, som centret har indrettet. Det skete på foranledning af netavisen, som mente, det kunne være interessant for borgmesteren at se.

Der gik straks meget snak i den mellem sundhedsborgmesteren og LOOPs centerleder René Carstensen

– Det er vigtigt for mig, at alle københavnere kan være aktive gennem hele livet. Det gælder ældre såvel som børn sagde Sisse Marie Welling blandt andet. –  I Københavns Kommune har vi bl.a. Center for Børn og Unges Sundhed, hvor vi har et familieorienteret tilbud til børn med svær overvægt.

Sundhedsborgmesteren spurgte pænt til de udøvende børn, som virkelig gik til den med ildhu.

Mange af de familier, som kommer i centeret, kommer også i LOOP på grund af deres fokus på det familieorienterede tilbud. Børnene kan komme sammen med sine forældre og dyrke motion og være fysisk aktive sammen. Det skal støtte børnene i at få bevæget sig – og forhåbentlig kan det bygge bro til nye motionsformer i børnenes lokalområder og deltagelse i foreningslivet med andre børn.

Sisse Marie Welling kunne li’, hvad hun så i Loop Fitnesscenter

I København har vi allerede et stort fokus på motion og bevægelse blandt børn. På Center for Børn og Unges Sundhed tilbyder vi mange forskellige slags træning og aktiviteter for børn og forældre, sammen med vores dygtige kost- og motionsvejledere.

 

Børnene var meget opsatte på at vise, hvor dygtige de var blevet med de mange redskaber

Og jeg synes det er positivt, at også fitnesscentre som LOOP tænker den familieorienterede træning ind i deres tilbud, så børn får alternativer til eksempelvis fodbold og gymnastik, sluttede sundhedsborgmesteren efter rundvisningen.

Centerleder René Carstensen viste stolt et kort over, hvor mange LOOP Fitness centre, der ligger i Danmark

Jamen har I også et dér, peger sundhedsborgmesteren med et stort smil, og det kunne René Carstensen kun bekræfte. Det hele startede i det nordjyske, så gik det stille og roligt ned gennem Jylland, over Fyn og lige nu ekspanderes på livet løs i det østlige Danmark. Blandt andet har man netop åbnet LOOP center nr. 100 !

Det første LOOP Fitness center i Københavns Kommune var det, som åbnede i Brønshøj sidste år !

Kendte Københavns sundheds – og omsorgsborgmester ikke LOOP Fitness centre før, så gør hun det så sandelig nu.

Efter en lille times tid, sluttede seancen på Frederikssundsvej 266, og borgmesteren kunne tage videre på sin færd.