Mange demonstrerede forgæves på vandværksgrunden mod træfældningen, som nu er i fuld gang

Mange gav sig tid til at møde op på vandtårnsgrunden på Brønshøjvej for at demonstrere mod den forestående træfældning i forbindelse med opførelsen af et nyt spejderhus. Men mandag morgen kan det konstateres, at anstrengelserne var forgæves. Københavns Kommune er i fuld gang med massakren af de gamle træer. En enkel aktivist er kravlet op i et af træerne i forsøget på at forhindre fældningen, men det vil nok ikke hjælpe ret meget. Protesterne er blevet overhørt, og projektet gennemføres som planlagt.

Foto: Maks Rasmussen

Selve demonstrationen søndag eftermiddag var ellers ganske vellykket. Man regner med, at omkring 150 var mødt op for at vise deres sympati for bevarelsen af de gamle træer. Selv TV-Lorry var på pletten, og man kunne om aftenen se og høre et længere indslag om sagen.
Sandra Høj fra Red Byens Træer holder sin tale, mens Søren Cloos ses i baggrunden.
Søren Cloos fra Brønshøj Parcelforening  bød velkommen og holdt en tale, før han gav ordet til Sandra Høj fra Red Byens Træer. Derefter spillede Felix Becker trækbasun for træerne og oplæste et digt, og så blev der ellers talt om sagen blandt de fremmødte.
Felix Becker oplæser sit digt til træerne for alle de fremmødte. Senere spillede han på sin trækbasun
Og så blev der drøftet til den store guldmedalje blandt de fremmødte.
                 
                 
Felix Becker spillede en hymne til de gamle træer, som nu er ved at lade livet.
En stille og rolig demonstration søndag eftermiddag, hvor de fremmødte opnåede at tage afsked med de gamle træer – om end ikke andet …
Her er levende billeder taget mandag formiddag – https://www.facebook.com/anne.waagstein/videos/10158671469089494