Pejsegaarden afholder igen juleaften for mindre bemidlede familier i området

Alle bliver berørt af coronakrisen, men nogle har været hårdere ramt end andre. Udsatte børn og unge betaler en særlig høj pris, og det er nu en afgørende opgave at mindske krisens følgevirkninger mest muligt. Pejsegaarden Charity i Brønshøj er en af de foreninger, der tager denne opgave på sig ved at afholde juleaften for mindre bemidlede familie i området. Foreningen har netop modtaget en donation på 25.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden, og derfor kan de nu gøre en endnu større forskel.

Her overrækker Nicolai Busk Jensen og Jonas Rosfeldt Petersen Poul Erik Bech/Arne Madsen Brønshøj donationen på de 25.000 kroner til Ronnie og Nikolai Handskemager Pejsegaarden Charity. 


Pejsegaarden Charitys frivillige ildsjæle brænder for at hjælpe børn og unge til at få en god jul med alt, hvad det indebærer. Coronakrisen har gjort foreningens arbejde endnu vigtigere, og ser derfor ser frem til, at man med den nye donation kan gøre endnu mere for at hjælpe udsatte børn og unge i Brønshøj.

– Coronakrisen har virkelig ramt de udsatte børn og unge, og derfor er vores arbejde blevet endnu vigtigere, siger kontaktpersonen i Pejsegaardens Charity, Ronnie Handskemager. – Til vores juleaften inviteres gæsterne til kl. 15, og så vil der være kaffe, gløgg, saftevand og æbleskiver. Senere er der julemad, dans om juletræ, julemand, gaver til alle samt et gavekort til hver familie til en dagligvareforretning. Med den nævnte donation på 25.000 kr. kan vi gøre endnu mere for at få den bedste aften med mindre bemidlede familier i Brønshøj, og det er jeg virkelig glad for.


Nicolai Busk Jensen, Poul Erik Bech/Arne Madsen Brønshøj, stod for selve overrækkelsen, og han udtrykker stor respekt for de frivillige i Pejsegaarden Charity. – Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, og det er Pejsegaarden Charity et godt eksempel på. Her har man hjertet på rette sted og sørger for, at også mindre bemidlede familier kan glæde sig til juleaften.

 

______________________________________________________________________________________ 

 

Om Poul Erik Bech Fonden 

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Foreninger, der har brug for en håndsrækning, kan læse mere og ansøge om midler på www.poulerikbechfonden.dk.

Senest har følgende foreninger modtaget støtte af Poul Erik Bech Fonden: BROEN Danmark, Kolonibanden, Børnenes Kontor, Mellemfolkeligt Samvirke, Egedal Flygtningenetværk, Familieforeningen Skt. Klemens, Mentor Gestus og Pangæa Børneklub.

______________________________________________________________________________________