SengeSpecialisten åbner idag i Brønshøj med super køtilbud

Der er lagt op til lidt af et åbningsbrag i formiddag kl. 10.00, når den kendte kæde SengeSpecialisten for første gang slår dørene op I Brønshøj. På Frederikssundsvej 272A – hjørnet af Kobbelvænget står en helt opdateret sengebutik klar til at modtage kunderne, og det er to “sengeveteraner”, der kommer til at stå for den daglige drift, Dieter Funck og Karsten Eriksen. De har tilsammen 25 års erfaring og har tidligere arbejdet i SengeSpecialistens første afdeling på Sjælland – i Roskilde. Der blev det til 10 år sammen.

     

Dieter Funck havde travlt med at gøre klar til åbningen på fredag kl. 10.00

– Vi er “rådgivere i søvn”, fortæller en meget travl Dieter Funck, da netavisen kiggede indenfor tirsdag formiddag. Her var der netop kommet planter, og alt skal jo placeres, så det står helt klar til fredag.

– Der er nogle super køtilbud til dem, der vil gøre en kanonhandel, fortsætter Dieter Funck. – Vi har fem elevationsenge, der normalt koster 35.000 kroner stykket. De ryger for 4.000 kroner ! Og så har vi 5 kontinentalsenge til 25.000 kroner – de ryger for 3.000 ! Der er selvfølgelig maksimalt én pr. kunde ! Da vi åbnede i Hørsholm, lå der folk i kø i 24 timer, de fik så til gengæld også deres belønning. Men vi har puder, sengelinned og mange andre gode tilbud, ligesom vi naturligvis har lidt snacks, slik og drikkelse klar. Åbningstiden er udvidet fra kl.10.00-20.00 på dagen, mens vi lørdag og søndag har udvidet fra kl.10.00-18.00. Altså to timer de tre dage, så alle kan komme og se vores nye butik. Vi glæder os meget til at tage imod, slutter Dieter Funck.